2026. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. január 11.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Time Out Market-en belül a bal oldalon a jobb szélő egység a Bigfish. Fő éttermük az Andrássy úton működik jópár éve, akkoriban az egyik legjobb tengeri halas étteremként tartották őket számon, eltelt már néhány év, mióta utoljára ettem náluk, de akkor meggyőző volt. S drága is. Itt is hasonló a helyzet, még a TOM-en belül is a drágább helyek közé tartoznak. A rendszer egységes a TOM-en belül, rendelés és fizetés előre a pultnál, csipogó, várakozás, majd tálcával viheted a kaját. A halas vonal, tenger gyümölcsei itt is megmaradt. Az étlapon az előételek között tonhal tatár, polip carpaccio, Marseilles-i halleves, a főételek között Fish & Chips (6250 Ft), valamint 3 féle sishi válogatás (6850 Ft/7950 Ft /19250 Ft), 12-12, illetve 32 db-os szettek, a sushi rollok között libamáj-lazac, tonhal-szarvasgomba, lazac-avokádó, rák tempura kombináciük. Csak egy desszertet tartanak, mangós-maracujás sajttortát (2850 Ft). A jelzett árakra még plusz kötelező +5%-os szervizdíj tevődik itt is, de a fizetéskor dobja fel a gép a további borravalót is. Ki lehet kerülni persze, de figyelni kell. A pultban látható az A és B sushi válogatás, valamint szép szelet friss lazacok. Különlegesség, hogy kapható náluk osztriga is, a Brittany (Bretagne, Franciaország) osztriga darabja 2500 Ft. A Fish & Chips adag egy szelet halat tartalmaz, jó minőségű, valóban ropogós bundában, mellé meglehetős - túlzó - mennyiségű, nem hétköznapi csónakburgonya és metélőhagymás remulád mártás. Jó kis kaja, de ahogy írtam az elején is, szerintem a Bigfish drága. Egyébként vasárnap ebédidőben nagyon tele volt a TOM, a központi nagy asztalo mindegyikénél ültek, ha nem is minden széken, a hátsó soron lehetett 1-2 szabad asztalt találni, a többi foglalt volt. Szóval hétvégén nagyobb társasággal mindenképpen érdemes előre asztalt foglalni.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()