Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Told el a biciklit!

Bike Cafe BudapestBike Cafe Budapest a térképen

Kiváló 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vadonatúj nyitás és felfedezés az utcánkban, Újlipótváros, Hegedűs Gyula és Radnóti utca sarok, korábban táska és bőrdíszmű bolt volt ebben a saroküzletben éveken át. Nem becsődöltek, csak átköltöztek a szomszéd utcába.
No, de mit lehet tudni az új kávézóról? A "Bike" azaz bicikli nemcsak fantázianév, hanem valóban egy kávéárusító tricikli parkol benn az üzlethelyiségben. Korábban a tricikli a Westend utcaszinti bejáratánál, szabad téren állt. Most meg beköltöztek ide. Hogy nyáron, a jó idő beköszöntével újra kikerekeznek-e, azt nem tudom. A barista egy bangladesh-i fiatalember (egyébként üzleti tudományokat tanul itt Budapesten, ez a kiegészítő pénzkeresete), a tulajdonos pedig marokkói. A barista nem nagyon tud magyarul, ahogy mesélte, már elég jól megérti, hogy mit kérnek a vendégek, legalábbis a kávés kulcsszavak már megvannak, de ő még nem igazán tud kommunikálni, de tanul magyarul.
A kávé 100% Arabica, kitűnő, az eszpresszó con panna, azaz tejszínhabbal 490 Ft-ba került. A vizuális benyomáson rontott a papírpohár, egyelőre csak ez van, illetve a készlet is még feltöltés alatt áll. A kávén kívül a nyitásra még teával készültek, de a közeljövőben lesznek harapnivalók is: szendvicsek, péksütik, sütemények. És nemcsak 2 kis asztalka lesz, mint most, hanem meg fogják nyitni a galériaszintet is további asztalokkal (a táskabolt azt a részt csak raktárként használta).
Szimpatikus volt a hely, bizalmat szavazok nekik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Bike Cafe Budapest - Külső képBike Cafe Budapest - Külső képBike Cafe Budapest - BelsőBike Cafe Budapest - Étel/italBike Cafe Budapest - Étel/italBike Cafe Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval