2026. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. július 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap volt, gondoltuk, kipróbáljuk az új Billogot, egy ideje már hírelnek róla, ott van a Rákóczi úton, az Astoriától nem messze. Szilágyi Laci korunk jóembere, alig emlékszem rá, hogy hány ilyen tiszta, őszinte, tisztességes, önzetlen embert ismertem. Mindig a jó oldalon állt, másodpercek alatt reagált jó ügyekre, elesetteket, bántalmazottakat segített, remek humora van, és persze, mint ilyenen, fürtökben lógnak rajta a kéregetők, nyilatkozta is, hogy sajnos nem tud mindenkin segíteni. Most nyitott egy új üzletet a Falk Miksán kívül, gondoltuk, tömve lesz, hiszen, mire a népszerűség, ha erre nem, de fénylő vasárnap délben, ebédidőben nem volt senki, csak mi. Ez meglepett. Nos, Szilágyi Laci is a piacból él, írnak róla sokat, népszerű, lájkolják ezerszám, kajálni meg nem jönnek ide? Akkor miből jótékonykodjon ez az ember? Na, de szépen megrendeltük a Billog-burgert meg a Texas-burgert is, ez csípősebb kissé, felcuccoltunk az emeletre, azaz galériára, és kényelmesen, komótosan megeszegettük. Remek sört csapolnak hozzá! Pilst ittam, felséges volt. Számszakilag úgy néz ez ki, hogy a Billig burger (nejemé) 4490, coleslaw 990, Texas burger 3690, csónakburgonya 990, Szentkirályi víz 650, egyutas visszaváltós 50, a sör meg 1290 forint. Nagyon jót ebédeltünk, zavartalanul, magányosan. A kiszolgálás kitűnő, baráti.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()