2025. júniusban járt ittÉrtékelt: 2025. június 17.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Billog a hazai street food közegbe először food truckkal, utazó étkezőkocsival tette le a névjegyét, egyrészt a Dürer Kert szórakozóhelyen, másrészt a Maglódi úti sörudvarban van 1-1 kocsijuk. Ha jól emlékszem, az idei év elején döntöttek úgy, hogy egy állandó helyszínen nyitnak egy burgerezőt, amelyhez a Parlament közelében, a Falk Miksa utcában találták meg a megfelelő helyszínt, ahol egyébként az elmúlt években több vendéglátó egység is próbálkozott, több, de inkább kevesebb sikerrel. Az étlap rövid, de velős. Kínálnak összesen 6 féle burgert, amelyből az egyik bölényhússal készül, ez a flagship Billog Burger (4250 Ft), van fekete zsemlében kínált Black Burger (3250 Ft), a Kentucky csirkehúsos (2850 Ft), és a vegák számára van egyféle beyond meat - nem húsos burger ajnlatuk (4500 Ft). Én délután már nem szívesen eszem semmilyen burgert vagy pékárut sem az extra glutén- és szénhidrát bevitel elkerülése okán, a hozzám hasonló púderarcok számára 2 féle street food tálat ajánlanak, a vega Unikornistálat (2850 Ft) - hagymakarika, mozzarella sticks, jalapeno poppers, csónakburgonya és Billog szósz, valamint Chick & Chips tálat (3650 Ft). Az árak erősen belvárosiasak, a jelzett összegek csak a burgert tartalmazzák, az adag csónakburgonya a burgerek mellé még plusz egy ezres. Mellé egy limonádé még pluszban 1200 Ft.
Az italválaszték minőségi a hasonló zsánerű bisztrókhoz képest, hiszen kézműves söröket, One Beer és Hoptop főzdéktől is kínálnak.
A Billog többféle kormány/rendszerkritikus marketing akcióval tette magát ismertté, pl. I love Poloska dobozos sör (One Beer), Laponyi burger (ez egyúttal jótékonysági akció is volt), Budapest Burger (10 percig ingyen, amíg leállt a budapesti tömegközlekedés), de már készülnek a Pride Burgerrel is június 28-ra. Bizonyára sok vendéget meg lehet nyerni ezzel a hozzáállással, én azonban más szempontok alapján alkotok véleményt a vendéglátó helyekről.
Az első találkozás nem volt éppen sikersztori az esetemben, ugyanis az én rendelésemet, amire meglehetősen sokat kellett várnom, egy másik asztalhoz vitték ki, én meg szépen hoppon maradtam. A második alkalommal ilyen hibát már nem vétettek, mivel csak én voltam az egyedüli vendég. A hagymakarika, a mozzarella sticks és a csónakburgonya is sima mirelit termékek. A burgerek viszont tényleg jók! A mosdó tisztasága javítható.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (5 db)
Billog Burger Bar további értékelései
2025.06.01a párjával
![]()
Ez azért egy különleges hely. Alaposan beírta magát a köztudatba, mióta ilyen hatékony, humoros, intelligens reklámokkal van tele velük a net. Az a legkevesebb, hogy az ember eljön és kipróbálja. A Falk Miksa utca Parlament felé eső végénél található. Ma éppen volt egy kis apróság, ami a...