Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Leves az Operánál

Bistro Suppé BudapestBistro Suppé Budapest a térképen

Átlagos 2015. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. június 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem nevezném bisztrónak ezt a helyet, sokkal inkább egy kifőzdéről van szó. Nagyon kicsi helyről van szó, a földszinten mindössze 2 db magas asztal van bárszékekkel, de nagyon szűk a hely, összeérnek a székek. A berendezés minimalista. A 2. asztal mögött lehet felmenni a galériára egy szűk lépcsőn, ahol fenn további 3 asztal van, és viszonylag kényelmesen le lehet ülni, mert a vendégek többsége jó időben inkább kinn ül a teraszon az étkezde előtt.
A napi menü keretében 1 választható levest + 1 fix főételt lehet enni 990 Ft-ért, ami ezen a környéken meglehetősen kedvező ár. A levesek elég jól néznek ki, bár nem tűnnek annyira izgalmasnak. Én a brokkolis csirkelevest kóstoltam (de volt még többek között marhahúsleves, sárgarépa krémleves almakockával). A brokkoli krémleves alap sűrű, van benne némi zöldség, sárgarépa, főtt krumpli és csirkemell filé. Forró volt a leves és jókora nagytányérnyi adag, viszont elég átlagos íze volt, lehetett volna sokkal bátrabban fűszerezni.
A főétel fűszeres csirkemellfilé volt héjában főtt új burgonyával. Ez elég gyengén sikerült, a krumpli sótlan volt, a csirkemell pedig langyos és kiszáradt, pirospaprika színű burkolattal. Ez sajnos nem sikerült valami jól. Értem, hogy a leves a specialitásuk, de ha más étel is szerepel a kínálatban, pláne ha ez a napi menü, amit gondolom, a legtöbben vásárolnak, akkor illene ezt is jó minőségben elkészíteni. Talán az volt a gond, hogy menü lévén előre lesütöttek egy nagyobb adagot? Ha így van, akkor is érdemes lenne megoldani a melegen tartást és olyan ételféleséget célszerű választani (vagy úgy kell elkészíteni), hogy ne száradjon ki. Mindezt az ebédidőszak közepén, nem késő délután tapasztaltam.
Sajnálom, hogy ez első személyes tapasztalat ennyire gyengén sikerült, mivel a kiszolgálás, a személyzet nagyon kedves, igyekvő és a hely is aranyos lenne. Persze, lehet, hogy csak bennem van a hiba, mert sokan voltak és folyamatosan jöttek-mentek a vendégek. Az étel értékelésnél a leves 4 szív, a főétel 2, így átlagolva jött ki az átlagos = 3 szívecske.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (11)
Bistro Suppé Budapest - Külső képBistro Suppé Budapest - Külső képBistro Suppé Budapest - BelsőBistro Suppé Budapest - BelsőBistro Suppé Budapest - Étel/italBistro Suppé Budapest - BelsőBistro Suppé Budapest - BelsőBistro Suppé Budapest - Étel/italBistro Suppé Budapest - EgyébBistro Suppé Budapest - BelsőBistro Suppé Budapest - Étlap/itallap

Bistro Suppé további értékelései

2016.01.16barátokkal
A levesezők a “street food”-forradalommal együtt jöttek fel 2012-2013-ban. Ezek egyike a Suppé a Hajós utca elején, ahová jóbarátokkal tértem be. A leveseken kívül kínálnak potom pénzért főzelékeket, desszerteket, egész pontosan tortákat és pohárkrémeket s persze klasszikus...
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval