Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rohanó időben...

Bite Bakery Cafe - Nyugati BudapestBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest a térképen

Átlagos 2015. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. február 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A régi Patyolat helyén a Nyugati tér egyik, mindig forgalmas sarján, nagyon központi helyen nyílt meg ez a hely, amit kávézó helyett sokkal inkább neveznék pékségnek, bár a dizájn és a koncepció kicsit mást sugall. Mindenféle péksüteményeket lehet kapni elég borsos áron. Azért mentem be, mert útba esett és az egész napos rohangálás után szükségem volt pár perc szusszanásra. Estefelé a készlet már eléggé le volt fosztva, a kínálatból így tésztába burkolt mini virsliket választottam (8 db 750 Ft), amit hamburgeres papírdobozban tálalnak és egy limonádét, amit akkor is műanyag pohárban kap az ember, ha ott helyben issza meg. A földszinten néhány bárszéken lehet leülni az ablak mellett, a galérián több asztal van, és kényelmesebb is. Rajtam kívül csak 1 asztalnál ült 2 hölgy, de ők is jó ideje már csak beszélgettek, nem ettek.
A virslikkel az volt a fő probléma, hogy a tészta nagyon tömény, nehéz volt, és zsíros-olajos (amiben kisütötték, bár már hideg volt, nem frissen sült). A limonádét frissen készítik, bár inkább egy szörpre emlékeztetett.
Az emeleten van a mosdó, amit elvileg csak a vevők használhatnak a blokkon lévő kóddal, a valóságban azonban tárva nyitva volt az ajtó, és a mellékhelyiség állapota eléggé igénytelen volt. A WC papír tartó leszakítva, nem is lehetett visszatenni a helyére, WC papír a padlón eldobálva, stb. Többször leírtam, nyilván ezt a vendégek csinálják, de a személyzetnek kell(ene) arról gondoskodnia, hogy tiszta és higiénikus legyen.
Összességében a hely csalódást okozott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (26)
Bite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Külső képBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Külső képBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Külső képBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Külső képBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Külső képBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Étel/italBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - BelsőBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - MosdóBite Bakery Cafe - Nyugati Budapest - Mosdó

Bite Bakery Cafe - Nyugati további értékelései

2022.01.01egyedül
A Nyugati tér sarkán felfigyeltem a kávézóra, ami egész nap reggeli ételeket, gyakorlatilag szendvicseket árul. A választék elég széles körű, tojáskrémes bagettet választottam. A kiszolgálás gyors, gépies, a helynek megfelelő, többet ilyen helyen nem vár az ember. A szendvics nagyon finom volt, a...
Népszerű szállások a környéken
La Contessa Szilvásvárad - Hétköznapi ébredés élménye
Hétköznapi ébredés élménye
2024.12.20-ig
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval