Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megújult a Szervita tér

Bite Bakery Cafe - Szervita BudapestBite Bakery Cafe - Szervita Budapest a térképen

2022. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2022. április 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bite Bakery folyamatosan bővíti a láncát, az első Király utcai és Nyugati téri egységek után most újabbak is megnyitottak. Az 5. kerület szívében, a Deák tér szomszédságában a Szervita tér - Fehérhajó utca - Szomory Dezső tér alkotta háromszög az elmúlt években teljesen átalakult, megújult. Az egykori OMFB épületét és a parkolóházat is lebontották, helyére egy modern csupa-üveg irodaház épült Servita Square néven. Körülötte a térkő is megszépült. Sokáig vártak erre az itt lakók és dolgozók, évekig tartott az építkezés, s bár egy kicsit szokatlan még ez a modern épület itt, majd biztosan megszokjuk ezt is.

Az irodaház Fehérhajó utcai oldalán nyitott meg a Bite Bakery bisztrója. A kínálat azonos a többi BB egységgel, a legnagyobb közönség kedvencek az édes töltött, öntetes tekercsek, amelyből fahéjas, csokis, mascarponés készül, igazi kalóriabombák, no, de kit érdekel? A másik fő csapásirány a szendvicsek, amelyeket bagel, perec és croissant péksüteményekbe töltik. Sós vonalon még hotdog és mini hotdog is kapható, ezek a bajor ízeket idézik.
Az italok terén alapvető a kávé, de van tea, forró csoki, palackozott zöldség- és gyümölcslevek (cékla, alma, narancs, répa). Sütemények terén répatorta és csokis körtés brownie a kínálat.
Árakban meglehetősen húzósnak találtam, gyakorlatilag nincs is 1000 Ft alatti étel termékük.
Egy szerényebb sonkás-sajtos croissant és egy csokis-körtés süti 2360 Ft-ba került, amiben nem volt ital!
Ennyiből még itt a környéken is bőven lehet ebédmenüt, főtt ételt enni. Fura volt, hogy a corissant tésztája egy kissé édeskés volt, ami egy szendvics esetében szerintem nem túl szerencsés. De a pékáru nagyon friss, könnyed volt.
A kiszolgálás a pultnál történik, helyben van kulturált étkezési lehetőség rendes asztaloknál, 2 szinten. (A felső szintre nem mentem fel, mert siettem).
A brownie nagyon tömény, laktató volt, annak a felét másnap ettem meg, mindez az élvezeti értékén, állagán nem rontott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Bite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - EgyébBite Bakery Cafe - Szervita Budapest - Egyéb

Bite Bakery Cafe - Szervita további értékelései

2022.09.30a párjával
A legnagyobb negatívuma az, hogy nagyon drága, és ez nem a helyszín miatt van, minden egységük hasonló árfekvésben mozog. a Szervita téri üzlet a legfiatalabb, mintha még kicsit kopár lenne, nem találták ki minden szegletét (pl. az egyik sarok sokáig el volt kerítve sárga szalaggal. Aztán a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval