Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bubble tea generáció

Biu! Tea BudapestBiu! Tea Budapest a térképen

2023. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A fiatalok körében egyre népszerűbb, Ázsiából érkezett bubble teázó a Jászai Mari térnél. Tiktok generációs tizenéves gyerekek szülőjeként volt már szerencsém itt több alkalommal is megfordulni, és jelentékeny összegeket hátra hagyni itt. A beltér fiatalos, friss, világoskék-fehér színvilágú, tágas a nagy belmagasságnak köszönhetően. Egy ázsiai fiatal lány - vietnami, koreai vagy kínai, ki tudja ezt megállapítani? én biztos nem - szolgált ki bennünket, a kommunikáció angolul zajlott. Tetszett a rugalmasság, hogy az italokat hidegen és melegen is lehet kérni, illetve a teába kerülő golyók, zselék íze is választható. Az italok egy része közepes és nagy méretben is kérhető, a nagyobb jobban megéri, általában csak 2-300 Ft az árkülönbség.
Nálunk a családban a kedvenc a barna cukros tejes ital (Brown Sugar Bubble Milk Tea), amibe barnacukros - karamellás ízű golyócskák kerülnek. Azt azért megállapítottuk többszöri kóstolás alapján, hogy a zselék egy másik hasonló helyen, a Westendben finomabbak. Árak tekintetében egy nagyon túlárazott, felkapott hely, ugyanis 2000 Ft alatt már nem kapni náluk egy ilyen italt. A barna cukroson kívül a gyümölcsösek közül az őszibarackos Oolong teát, illetve a jázminos zöldteát is kóstoltuk, valamint én jeges kávét is. Igazából egyik sem volt rossz, de semmi extra.
Ételek terén csak 1-2 féle sütijük van az italok mellé, decemberben színes mázas mézeskalács, valamint karácsonyi muffin, szintén drágán.
Lehet helyben is iszogatni, beszélgetni vagy akár elvitelre. Ugyanolyan műanyag poharat kapsz. A szívószál átmérője elegendően széles ahhoz, hogy a golyócskák átférjenek rajta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (27)
Biu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - Étlap/itallapBiu! Tea Budapest - Étlap/itallapBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étlap/itallapBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Külső képBiu! Tea Budapest - EgyébBiu! Tea Budapest - Külső képBiu! Tea Budapest - Étlap/itallapBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - Étel/italBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - BelsőBiu! Tea Budapest - MosdóBiu! Tea Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
110.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval