Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Menj fel a lépcsőn!

Bloom Coffee BudapestBloom Coffee Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Remekbe szabott kávézó a budai Vár lábánál, a Corvin téren közelmúltban felújított Budai Vigadó - Hagyományok Háza - feletti kis utcában.
A meredek Szalag utca első háza után lépcső fut fel a várdomb felé, a lépcső közepén került kialakításra ez a hely, igen ötletesen, ugyanakkor a lépcsőből következően a megközelítés nem akadálymentesített. A napernyővel árnyékolt teraszon szívesen pihennek meg a Várból lesétáló turisták, de a környékbeli lakók, dolgozók is már felfedezték a Bloom-ot. Én egy blogger ajánlása nyomán érkeztem.
Az árak némiképpen talán magasabbak a budapesti átlagnál, de a környéken nem kirívó. Többféle házias jellegű torta kapható: sajttorta, csokitorta, én a morzsás fahéjas almatortát választottam (790 Ft minden tortaszelet). Valóban nagyon finom és friss volt. A kávé szintén minőségi. Lehet világos pörkölésű és hagyományos olaszos közül választani, ottjártamkor brazil, illetve kolumbiai kávé volt a darálóban. Eszpresszó tejjel 500 Ft.
A benti rész modern, skandináv hangulatú, letisztult.
Ételek terén lehet kapni granolát joghurttal, szendvicset, quiche-t, salátát. A mosdó ablakán érdemes kinézni, egy csinos belső kertre néz az ablak.
Kedves, barátságos, amellett szakértő kiszolgálás a pultnál.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Bloom Coffee Budapest - BelsőBloom Coffee Budapest - Étel/italBloom Coffee Budapest - Étel/italBloom Coffee Budapest - Étel/italBloom Coffee Budapest - Étlap/itallapBloom Coffee Budapest - Étlap/itallapBloom Coffee Budapest - Étlap/itallapBloom Coffee Budapest - Étlap/itallapBloom Coffee Budapest - BelsőBloom Coffee Budapest - BelsőBloom Coffee Budapest - BelsőBloom Coffee Budapest - BelsőBloom Coffee Budapest - Étel/italBloom Coffee Budapest - Külső képBloom Coffee Budapest - Külső képBloom Coffee Budapest - Külső képBloom Coffee Budapest - Külső képBloom Coffee Budapest - MosdóBloom Coffee Budapest - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
40.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
102.240 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval