Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az egyik legjobb görög étterem Pesten

Blue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca BudapestBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest a térképen

Kiváló 2020. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véleményem szerint a Blue Agori az egyik legjobb görög gíroszos jelenleg Budapesten. Az első, Madách téri egységük után idén nyitották meg a 2. éttermüket szintén a belvárosban, nem is messze az első objektumtól, de most a Bazilika környékét vették célba. Itt a szomszédos utcákban, sőt a szomszédos épületekben is jó pár vendéglátó egység található már, de nincs hasonló kaliberű.
A beltér markánsan hozza a görög taverna vonalat, színvilágban sötétkék-fehér, egyébként nincs túlbonyolítva, de nem is a lekopasztott indusztriális. Fiatalos, laza, barátságos. Van kiülős teraszuk és lehet elvitelre is kérni az ételt, de én inkább a benti részben ültem le, mert itt végig nyomon lehet követni az ételek elkészülését az üvegpult mögött, ami szintén izgalmas pár percet jelent. Nincs ételszag és a levegő is folyamatosan jár, mivel nyitott a portál végig.
Szerettem volna többféle ételt is kóstolni, viszont számomra még a kis adag is túl sok lett volna így, végül az ételek felét elcsomagoltattam. Kértem egy csirkés gírosz tálat (1990 Ft). Kitűnő volt a húsok állaga és a fűszerezése is, a tzatziki krémes, az uborka nem durva benne, bár az adag elég kicsi, a finomra vágott lilahagyma és paradicsom mellett még volt pár szem olívabogyó is a tálon. A pita finom, ropogós, szintén helyben sül.
Választottam még egy souvlaki csirkés grill nyársat (590 Ft), egy biftekit, ami kb. a görög fasírt (590 Ft), még egy adag tzatzikit (250 Ft) és az elvitelhez még egy adag sült krumplit (390 Ft). Gyakorlatilag 2 komplett ebéd kijött összesen 3810 Ft-ból.
A pénztárnál kell leadni a rendelést, majd az elkészült ételt sorszám alapján lehet átvenni.
Belépve nem látszik, de az egész étterem alápincézett és az alagsorban még van egy csomó további asztal. Én drukkolok nekik, hogy azokat is hamarosan megtöltsék a vendégek.
Minden nagyon finom volt, ajánlom a helyet!
Azóta már megmutattam a kollégáknak, és nekik is bejött!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Blue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - EgyébBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Külső képBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - BelsőBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - BelsőBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - BelsőBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Étel/italBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - MosdóBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - BelsőBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - BelsőBlue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca Budapest - Belső

Blue Agori - Greek Street Food Bar - Hercegprímás utca további értékelései

2023.08.02gyerekekkel
A Blue Agori hálózat másik két egységében jártam már, végre sor került a Hercegprímás utcaira is. Itt egy meze tálat kértem, rajta olajbogyó válogatás, tzatziki, tirokafteri (csípős fetakrém) és padlizsánkrém. Meg persze pita. (1990 forint volt, megérte.) A padlizsánkrém nem volt meggyőző,...
Népszerű szállások a környéken
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval