Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sportos hétvége

BMTE Sportvendéglő BudapestBMTE Sportvendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2019. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. február 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budafokon, a BMTE Sportcsarnok mellett, azzal majdnem összeépülve található ez a kisvendéglő. A kialakítás annyiban szerencsétlen, hogy a sportcsarnokból belülről, épületen belül nem megközelíthető, nem volt közvetlen átjárás, hanem ki kellett menni a csarnokból a főbejáraton vagy az oldalkijáraton a kerten keresztül - ez utóbbi nincs kitáblázva, csak véletlenül találtam rá erre a rövidebb útra a folyosók útvesztőjében - és így lehet megközelíteni. Persze, ha valaki nem a csarnokból jön, akkor az utcáról közvetlenül látszik a vendéglő terasza és bejárata.
Elvileg csak ebédidőben nyitnak, de sportrendezvények idején már hamarabb is, ottjártunkkor reggel 9 után. A belső részben számos asztal található, nagyobb rendezvényekre is ki lehet bérelni. Bár melegkonyha csak déltől van, mégis állott étel- és olajszag volt, valószínűleg a szellőzés nem éppen megfelelő.
Az italkínálat kommersz. Ételféleség nem volt semmi, csak némi rágcsálnivaló, csoki. A pultos hölgy mondta, hogy később majd lesznek szendvicsek is. Az ebéd hétköznap menürendszerben is zajlik, de nem tudom, hogy ezt előre meg kell-e rendelni.
Coca Cola termékeket, Cappy gyümölcsleveket árusítanak, de egyik ital sem volt hűtött. 2 0,5 l-es üdítő és egy kávé 1050 Ft-ba került.
Sport ide vagy oda, de egy Sportszeletért 180 Ft-ot elkérni nem tartottam éppen sportos ajánlatnak. A kávé feledhető volt.
Ajánlom-e? Mivel a környéken mást nem találtunk, egynek éppen elmegy.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
BMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - Külső képBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - BelsőBMTE Sportvendéglő Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.04.15-ig
Hotel Bonvino Badacsony
77.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval