Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyedi söröző tapolcai kézműves sörökkel

Board Game Café BudapestBoard Game Café Budapest a térképen

2016. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó kis ötletre telepedett rá a Board Game Café. Itt nemhogy megengedett, de szinte elvárt, hogy a vendégek leüljenek az asztaloknál társasjátékozni s azzal üssék el az időt ivás közben. Igaz, három óra játékra, amit persze a hely biztosít, fejenként 500 forintot kell fizetni s még a gyermekeknek is van beugrójuk, igaz kisebb.
A kiszolgálás elég lezser, a pincér nem zavartatja magát attól, hogy az asztal ahová leültünk jóbarátommal sörben úszik, ha nem vette észre, az a baj, ha észrevette és nem érdekelte akkor meg az. Söbaj, minket ez nem tartott vissza semmitől, legfeljebb a sörbe való belekönyököléstől, rendeltünk egy-egy Stari sört, mert bizony itt a kiváló kézműves tapolcai serfőzde söreit adják, ugyan nem csapolva, hanem palackra.
Tanulva a Felnis esetből (amikor lejárt s ami rosszabb, romlott palackos sört kaptam jó drágán, 0,33-as Simcoe Pale Ale volt 1000 ft s mellesleg a csapolt is állott volt) megnéztem a sörök lejárati idejét, mindkettő bőven benne volt a garanciában.
Ittunk egy pils-t meg egy búzát, szerettük mindkettőt.
Adnak melegszendvicseket is, nem olcsón (850 ft/db), de jómagam állandóan ellen kell álljak a kísértésnek és igyekszem este már nem enni, társam pedig sokallotta az árát, így aztán maradtunk a söröknél. Annak is megkérik az árát, a 0,33-as nem kiugró, korrekt sör 690 forint, ennyiért másutt sokkal jobbat lehet kapni, Bakancslistát vagy Távoli galaxist. Van héárom boruk is Gere Tamástól, akit szeretünk, a rizling és rosé decije 390, a Kékfrankosé 490. Ez durván kétszeres szorzó a szaküzleti árhoz képest, ami étteremben normális, egy kocsmában kissé magas.
Összességében a nem vett buktatók dacára kap a hely tőlem 4 pontot, de azért van még mit javítani odafigyelésben és italválasztékban.
Az ételrovatban az italválasztékot díjaztam. Halvány ez a négyes, de azért mégiscsak négyes. Bár ott tartanánk, hogy Magyarországon átlagos jelenség legyen a hazai kézműves sör az italválasztékban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (7)
Board Game Café Budapest - BelsőBoard Game Café Budapest - Étlap/itallapBoard Game Café Budapest - Étlap/itallapBoard Game Café Budapest - Étel/italBoard Game Café Budapest - Étel/italBoard Game Café Budapest - EgyébBoard Game Café Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.05.03-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
59.364 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval