Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A lövészegylet luxusa

Bobo Restaurant - Haris Park BudapestBobo Restaurant - Haris Park Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Marczibányi téren, az egykori Budai Polgári Lövészegylet 1885-ben német neoreneszánsz stílusban épült, gyönyörűen felújított épülete ad otthont az újonnan megnyitott Bobo étteremnek, a nem kevésbé megkapó szépségű Haris Parkban. A parkot sorompó és biztonsági őr védi, az épület mögött parkolóhelyeket alakítottak ki.
Az étterem tulajdonosa a Haris-család azt fogalmazták meg célkitűzésükként, hogy egy új budai találkozóhelyet és gasztronómiai fellegvárat szeretnének itt létrehozni. Az már a külsőségekből is kiviláglik, és az étterem árképzése is azt erősíti meg, hogy ezt a helyet nem az alsó- és középosztály számára tervezték. Az étlap rövid, bisztrós jellegű, leginkább trendi ételek szerepelnek rajta, minőségi alapanyagokból: példaképpen bivaly mozzarella, francia bélszíntatár, kacsamáj, marinált lazac, bár a főételek között magyar klasszikusok is feltűnnek, mint a fogas Kárpáthy vagy a paprikás csirke. A legolcsóbb - húsmentes - főétel 3300 Ft, míg a Rib Eye steak majdnem 10.000 Ft! Mivel reggel 8-tól nyitva tartanak, a délelőtti időszakban külön reggeli étlapról lehet választani. (bundás kenyér 1500 Ft, gofri 2200 Ft, szóval meglehetősen meredek árak vannak).
A Millenárisról sétáltam át, nem terveztem előzetesen ezt a programot, csak így adódott, így már betérve derült ki, hogy 15-18 óra között konyhaszünetet tartanak, ilyenkor csak italokat szolgálnak fel. Bevallom őszintén, nem tudom megmondani, hogy ezt így utólag sajnálnom kell-e, minden esetre egy desszertet azért szívesen megkóstoltam volna, abból elég sok célirányos benyomást lehet szerezni a konyha milyenségére vonatkozóan. A cappuccino mindenesetre finom, bársonyos volt, a beltér és annak grandiózus berendezése mindehhez páratlan, különleges körítést adott. A kötelező 13%-os szervizdíjjal együtt majdnem 1000 Ft-ba került. Egyedi evőeszközök, asztaldísz, csészék. A kávé mellé 4 féle cukro kínáltak a kecses cukortartóban. A személyzet udvarias, figyelmes, ahogy az egy felső kategóriás, elegáns helyen elvárható, és szívesen körbevezettek az épületben. A fő teremből nyílik egy másik terem, ahonnan az emeletre egy csigalépcső vezet fel, itt egy szalont alakítottak ki (amolyan szivarszoba féle), innen lehet kimenni a teraszra, ami még nem készült el teljesen. Az egykori báltermet főleg rendezvényekre adják bérbe, ottjártamkor egy felolvasóest zajlott éppen. A mellékhelyiséget a kerten keresztül lehet megközelíteni, egy oldalsó különálló építményben alakították ki, szintén nem mindennapi módon (fotókon megörökítettem). Aki csak a parkban sétál, annak ez előnyös lehet, nincs az az érzése az embernek, hogy be kellett kéredzkedni az étterembe.
A kertben kis színpad és fedett pavilon is található, biztosan népszerű esküvői helyszín lesz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (37)
Bobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étlap/itallapBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étlap/itallapBobo Restaurant - Haris Park Budapest - EgyébBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étlap/itallapBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étlap/itallapBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étlap/itallapBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étel/italBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étel/italBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Étel/italBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - EgyébBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - BelsőBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - MosdóBobo Restaurant - Haris Park Budapest - MosdóBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - EgyébBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső képBobo Restaurant - Haris Park Budapest - Külső kép

Bobo Restaurant - Haris Park további értékelései

2021.03.08barátokkal
Kiváló
A Bobo étterem a festői, hihetetlen szakértelemmel, szorgalommal és jó ízléssel gondozott Haris parkon belül működik. A konyha a fine dining fele kacsingat, de vannak rusztikusnak mondható fogásaik is. Főszabály szerint magas szinten megvalósított fogásokat tesznek a vendég elé, de akadnak...
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval