Gyenge 2018. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ma 13.30-kor érkeztünk az étterembe. Teljesen üres volt. A pincér többszöri hangos köszönésre érkezett meg a konyhából. Helyet foglaltunk és rendeltünk. Kértünk egy halászlevet kétfelé tálalva, Rántott harcsafilét sült burgonyával, Bohémtanya borzast hasábburgonyával és egy rántott sajtot rizzsel, savanyúságot,italokat. Szóval nem voltunk rossz vendégek. A halászlé finom volt. A három főétel közül kettő viszont minősíthetetlen. A harcsafilé és a borzas feketére volt égetve. Szóltunk a pincérnek, aki erre először azt válaszolta, hogy csak jól átsült, meg hogy ő most mit csináljon, majd közölte, hogy beszél a szakáccsal.Visszajött és közölte, a harcsát át tudják panírozni !!!! de a borzast már nem, mert annak vastag a bundája ????. Átpanírozni ?? Ilyenkor másikat kellene adni. Nem kértük. Sajnáljuk, régen ez egy nagyon jó étterem volt.
Régebben többször jártunk itt, finom volt az étel, normál adagokkal.Most ezzel szemben átlagos ételek, az adagok összementek, a készételként jelzett Hortobágyi palacsinta inkább előételnek felelt meg. Péntek este 7-kor már nem volt gulyásleves, marhapörkölt,somlói galuska!!! Egy magyaros...
Régi vágású étterem a 70-es - 80-as évek turistacsalogató idejéből és stílusában a pesti belvárosban, a Bajcsy - Andrássy kereszteződéstől pár méterre. Valóban találó rá az egyik korábbi "Időutazás" című értékelés. A névválasztás csak valami régi örökség lehet, mert semmi bohémságot nem fedeztem...