kerteszvera étterem értékelései

Értékelései
6
11
15
6
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kerteszvera értékeléseit!

Olvasd el kerteszvera étterem értékeléseit!

Édes örömök -

Magnólia Cukrászda Üröm

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jelentéktelen külsejű régi házban működik a cukrászda. Régóta szemeztem vele, de soha nem álltam meg az autómmal, mert nem volt csalogató a külleme. Szerencsére nemrég meggondoltam magam és betértem. Kellemes, modern belső tér fogadott, nagy modern süteményes pulttal. Szép, gusztusos sütemények sorakoztak, hagyományos és modern vegyesen, és jó választék volt fagylaltból.
Megosztom
Vegyes élmények -

Kis-Duna Vendéglő Dunaalmás

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
Húsvét hétfőn jártunk ott. Délután 3 óra körül. Csalogató terasza miatt álltunk meg itt. Magyaros, egyszerű, jó választékú az étlapjuk. A környezet kedves, eklektikus. A pincér nehezen került elő, a kiszolgálás nem volt barátságos és szakszerű. ( Ismerve a mai munkaerő helyzetet ezzel nincs bajom ) Rendeltünk halászlevet, rántott harcsát petrezselymes krumplival és rántott szeletet szintén petrezselymes krumplival hozzá paradicsom és uborka salátát.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombat kora délutáni napsütés. Nyüzsgő udvar, a látogatottsághoz képest kevés ülőhellyel. A Las Vegans remek választékot kínál. A burgerek és a köretek is frissen készülnek. A várakozási idő sajnos elég hosszú kb fél óra, de megéri. Nagyszerű ízek . Répás burgert ettem, édesburgonya hasábbal és lila-hagyma chatnival. Visszatérek még.
Megosztom
Nagyszerű kiszolgálás , vacsora hibákkal -

Rozmaring Étterem & Bisztró Kecskemét

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Telefonon foglaltunk helyet,érkezésünkkor választhattunk hova szeretnénk ülni. A pincérnő nagyon kedves volt. Minden kérdésünkre szívélyesen válaszolt a rendelt ételeket gyorsan kihozták. Vegetáriánus hamburgert rendeltünk és egy adag gombalevest. A gombaleves íze hibátlan volt, de túl olajos. A vegaburger ízvilága is hibátlan volt, a sült burgonya sem mirelit, hanem házi.
Megosztom
Nagyszerű ebéd, kedves kiszolgálás -

Kecskeméti Csárda Kecskemét

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Kora délután látogattunk az étterembe. Helyünkre kísértek bennünket, azonnal kaptunk étlapot, felvették az ital rendelést, majd diszkréten vártak, hogy kiválasszuk az ételeket. Mind utóbb megtudtuk egy tanuló fiatalember lett a pincérünk. Nagyon profin szolgált ki minket, tájékozott volt mind az ételek mind az italok terén, az ételek asztalra helyezése és az asztal leszedése is szabályos volt, kedves és figyelmes.
Megosztom
Gasztronómiai öröm -

Babka Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Nagyszerű hely kulináris élvezetek és baráti összejövetelek számára. A kiszolgálás kedves, barátságos és szakszerű. Az étlap nem tartalmaz fogásonként számtalan ételt, ellenben izgalmas spanyol, zsidó, közel-keleti/arab, örmény, török ételekből lehet válogatni. Nemcsak a fogások elkészítése kiváló, hanem azok tálalása is az.
Megosztom
Ízorgia és kedves kiszolgálás -

Maharaja Szentendre Szentendre

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 8.
Egymásután kétszer ebédeltünk itt.
Nagyon kedvesen fogadtak minket, azonnal hozták az étlapot, a rendelést gyorsan felvették. A választék lenyűgöző, az ételek kiválóan voltak elkészítve, friss volt és forró.A kiszolgálás figyelmes és barátságos volt. Mindezt szombaton és vasárnap, amikor sok asztal volt foglalt.
Megosztom
Csodaszép környék, nagyszerű ebéd. -

Márga Bisztró Csopak

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
Számomra tökéletes volt. A szűk ételválasztékból is sikerült találnunk kedvünkre valót. A kakas erőleves, vaddisznó fasírt, daragaluska íz orgia volt. Utána én sertésszűzet ettem zöldséges gombaraguval és újburgonyával a párom pedig kacsa mellett batátával és gyümölcsökkel. A húsok elolvadtak a szánkban , fenomenális íz élmény volt mindkettő.
Megosztom
2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma 13. 30-kor érkeztünk az étterembe. Teljesen üres volt. A pincér többszöri hangos köszönésre érkezett meg a konyhából. Helyet foglaltunk és rendeltünk. Kértünk egy halászlevet kétfelé tálalva, Rántott harcsafilét sült burgonyával, Bohémtanya borzast hasábburgonyával és egy rántott sajtot rizzsel, savanyúságot,italokat. Szóval nem voltunk rossz vendégek.
Megosztom
Ízletes ebéd, remek kiszolgálás -

Forgó Étterem Dunabogdány

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 28.
16 év után végre, újra eljutottam a Forgó étterembe. Meglepett, hogy mennyivel nagyobb lett, kibővült, átalakult. Ami nem változott, az a remek kínálat, és az ételek minősége. Foglaltunk asztalt előre, minden a megbeszélés szerint történt. Mihelyt elhelyezkedtünk, már jött is a pincérünk felvenni a rendelést.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX