Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kézműves fánkok

Bomboloni BudapestBomboloni Budapest a térképen

2019. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vadonatúj hely Újlipótvárosban, a Szent István park bejáratával szemben egy kis sarokbérleményben. A tulajdonos a gasztro-berkekben jól ismert Sz. Szabolcs, aki egy elég neves pékség-láncot visz.
Most egy kis újdonsággal rukkolt itt elő, aminek a gyökere azért szintén a pékségre vezethető vissza. Ugyanis töltött óriásfánkokat árusítanak. Egyfajta mono-cukrászat ez, hiszen az egymással méretre, összetételre megegyező fánkokat 5-6 féle töltelékkel kínálják 690 Ft-os egységáron, ami azért az én meglátásom szerint még ezen a környéken is elég húzós ár, de a véleményeket hallva egyelőre működik az ötlet, a környékbelieknek tetszik.
Vannak hagyományos töltelékek is, házi barack- és eperlekvár, de a különleges fügés és gránátalmás is népszerűnek és kelendőnek mutatkozott. Én ez utóbbit próbáltam ki. Kellemes, könnyű volt a töltelék és a tészta is, mérete okán elég kiadós, én egy darabnál többet biztosan nem tudtam volna megenni.
Barátságos kiszolgálás egy hölgy személyében, a tulajdonossal nem találkoztam, de állítólag ő is fel szokott bukkanni.
Tiszta, igényes hely, de ülőhely nem igazán van. Az ablakpárkányra lehet bekucorodni, terasz nincs, szóval inkább elviteles hely. A fánkokat elegáns papírdobozba csomagolják, egyesével.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Bomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Külső képBomboloni Budapest - Külső képBomboloni Budapest - Külső képBomboloni Budapest - Külső képBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - Étel/italBomboloni Budapest - BelsőBomboloni Budapest - Belső

Bomboloni további értékelései

2020.08.25egyedül
Kiváló
A Bomboloni nevű fánkozóba megnyitása óta terveztem, hogy elmegyek, abba, hogy csak idén augusztusban került erre sor, nagy szerepe van a vírusjárványnak. De végre sikerült. Mi mást kérhettem volna, mint egy sárgabaracklekváros fánkot? 690 ft volt. A lekvár házinak tűnt, a pultos hölgy...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
60.638 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
65.144 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval