Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fröccs, kockás ing és beatnemzedék

BORgiorno BudapestBORgiorno Budapest a térképen

2023. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Budafoki Pincejárat programot immáron havonta megrendezik Budafokon, ilyenkor kinyitnak a borospincék, borászatok, kisvendéglők, van ingyenes mikrobuszbusz körjárat a részt vevő helyszínek között, egész napos programként lehet körbenézni, kóstolgatni, közben élő koncertek, előadások színesítik a programot és persze a kerület nem mindennapi, valóban különleges kiállítóhelyei is felkereshetőek (óvóhely, barlanglakás, helytörténeti gyűjtemény).
Az utolsó helyszínként kerestük fel a Városháza közelében lévő parkban a BORgiorno nevű helyet, amely egy egyszerű kioszk pavilonban került kialakításra, itt az ablaknál lehet rendelni és fizetni, asztal szerviz nincs. Az ablaknál lehet rendelni, majd a szabad téri teraszon lehet üldögélni, borozgatni, beszélgetni, értelemszerűen csak jó időben, hiszen nincs tető az emberek feje felett. A programot itt élő koncerttel színesítették a szomszédos szabadtéri színpadon játszottak az együttesek, örökzöld slágereket, legalábbis amikor ottjártunk, ilyenek mentek.
Az árak mérsékeltek. Ételeket nem tartanak. Népszerűek a pezsgős, illetve proseccos koktélok (1600 Ft), az epreset dicsérték.
A borok a Bibok (Sóskút), Várszegi (ők helyiek, Nagytétényből, jártunk is náluk a nap során), Katona (ők alapvetően balatonbogláriak, de itt Budafokon is van pincéjük) és Soós (Gyöngyöspata) pincészetekből érkeztek, 550-1000 Ft-os deci árakkal.
Az eszpresszó 450 Ft-ba került, nem volt jó. Egy 5 dl-es szénsavas ásványvíz 350 Ft volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
BORgiorno Budapest - Étlap/itallapBORgiorno Budapest - Külső képBORgiorno Budapest - EgyébBORgiorno Budapest - EgyébBORgiorno Budapest - Külső képBORgiorno Budapest - Étel/italBORgiorno Budapest - Külső képBORgiorno Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Napi ár
Napi ár
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
38.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval