Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Koktél, hamburger, focimeccs

Brasil Sport & Cocktail Bar BudapestBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest a térképen

Átlagos 2015. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tipikusan az a hely, ahová csak úgy az utcáról biztosan nem térnék be, mert a portál egyáltalán nem hívogató, nem vonzó. Belépve is egyfajta furcsa érzés fogad, mintha nem sikerült volna kialakítani a koncepciót, tulajdonképpen ki is a célközönség, mit szeretnének magukról elmondani? A dizájn, a színek, a bútorok mind nagyon vegyes, nem áll össze egységgé. No de talán nem is érdemes erről filozofálni, csak próbálom az érzéseimet összefoglalni a hellyel kapcsolatosan, ami persze szubjektív.
A Krúdy utcában legtöbbet a Zappában (egykori legendás Tilos az Á épülete) fordultam meg, és a Brasil létezése még csak fel sem tűnt.
A hely profilja ételekben amerikai: hamburger, mini hamburger, coleslaw saláta... italokban pedig a koktélok. Bár a meccsnézők többsége ismereteim szerint férfi, akik leginkább ilyenkor sörivók, de talán az urakat elkísérő hölgyeknek akarnak kedveskedni a széles koktélkínálattal.
3 féle mini hamburgert kaptam, káposzta salátával és héjában sült krumplival, s ehhez egy koktélt (alkoholmenteset, mert még vezetnem kellett). A hamburger húsok kissé túl voltak füstölve, mindenféle volt bennük, de összességében mégis olyan jellegtelen volt az egész, nem volt semmi karaktere. A saláta is el volt áztatva a majonézmártásban, nem volt valami jó. A kókuszos-tejszínes karib hangulatú koktél azonban igazán finom volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Brasil Sport & Cocktail Bar Budapest - BelsőBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - BelsőBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - Étlap/itallapBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - Étel/italBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - Étel/italBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - Étel/italBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - BelsőBrasil Sport & Cocktail Bar Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval