Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zugló beerősít

Breadpit BudapestBreadpit Budapest a térképen

Kiváló 2021. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy újabb kitűnő, magas színvonalat képviselő kávézó és bisztró Zuglóban, a kertvárosi részen, családi házas övezetben. A Breadpitet is egy családi ház emeletén (pontosabban alul nem egy másik szint, hanem egy pince-szuterén található, talán ott van a pékműhely?) alakították ki, míg a hátsó csupazöld kertben egy békés kis terasz is található.
Ahogy maga az épület, úgy a beltér is modern, eltisztult, a skandináv stílusjegyeket hordozza magán.
Többféle kovászos kenyér, édes és sós péksütemények sorakoznak a pultban, illetve a polcokon. Magasabb árfekvésűek a temékeik, az édes és sós töltött péksütik darabárai 700-850 Ft között alakulnak, de egy sima vajas croissant is 550 Ft, ami azért nem a magyar átlagfizetéshez lett bekalibrálva. Viszont olyan érdekességek is akadnak, mint a tonhalas táska, a spenótos-rukkolás papucs, gorgonzolás táska, vagy a közönségkedvenc pisztáciás csiga.
A saját kovászos kenyerekből dupla szeletes olasz típusú "2 kezes" szendvicseket készítenek, amelyeket grillezve is kérhetünk, többféle húsos - marhanyelves, sonkás, tarjás, tonhalas, lazacos - mellett a vegetáriánusok számára kecskesajtos, diós, áfonyalekváros szendvicset kínálnak (1290 Ft), én is ezt választottam. Jó döntés volt!
Kínálnak minden-mentes süteményt is (990 Ft/szelet).
A cappuccino is kiváló volt, igaz, kis adag (olaszosan mérve) 700 Ft-ért, az eszpresszó 500 Ft.
A névválasztás humoros, kíváncsi lennék, hogy ez vajon az angoloknak vagy az amerikaiaknak is eszébe jutott-e valaha?
Népszerű, közkedvelt helynek tűnik, annak ellenére, hogy hétköznap délelőtt volt, folyamatosan jöttek a vásárlók, vendégek.
Parkolni a ház előtt a járda mellett lehet.
Csendes a környék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (29)
Breadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - EgyébBreadpit Budapest - Egyéb

Breadpit további értékelései

2022.01.24a párjával
Kiváló
Hétvégén, hóesésben csúszkáltunk el a pékség-szendvicsezőbe Zuglóba, a Szugló utcába. A hely előtt elvileg meg lehet állni, de a parkoló dugig már nyitás előtt, gondolom a környéken lakókat nem érdekli, hogy a pékség vásárlóinak is meg kellene állnia valahol. Így a közeli mellékutcában állunk...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval