Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sörparadicsom

BrewDog Bar BudapestBrewDog Bar Budapest a térképen

2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Anker közben, az egykori Anker Klub helyén tavaly év végén nyitott meg elég nagy csindadrattával a BrewDog Pub nemzetközi lánc budapesti sörözője. A BrewDog-ot 2 skót srác (és egy kutya, a névadó) alapította 2007-ben, hogy a britek körében a kézműves söröket népszerűsítsék. Azt nem tudom, mikor és hogyan döntöttek úgy, kilépnek a nagyvilágba, minden estre az Egyesült Királyságon és USÁ-n kívül Európában vagy 15 pubot nyitottak már, sőt már Ázsiában, Japánban is piacra léptek.
Alapvetően az Anker Klub belső terein, kialakításán nem sokat változtattak, a hosszú pult a bejárattal szemben lévő falnál maradt. A csapon 25 féle kézműves sört csapolnak. Az árak szerintem elég brutálisak, van olyan sörük, amelyet decinként mérnek, ami több, mint 1000 Ft-ba kerül. Ez egy érdekesség is, amire egyből felfigyeltem, a moziműsor szerű "itallap" feliraton a pult mögött nemcsak a sör márkája, típusa, alkoholfoka és ára szerepel, hanem a legkisebb rendelhető mennyiség is. Ha valaki több félét kóstolgatni szeretne, márpedig itt kifejezetten ajánlott, és mondjuk nem egy nagyobb társasággal érkezik, akkor azt fogja tapasztalni, hogy kisebb mennyiséget, azaz 1 vagy 2 dl-t csak a legdrágább sörökből lehet kérni, míg az "olcsóbb" (1500-1900 Ft) - persze ez itt relatív - fajtákból 3 vagy 4 dl a legkisebb rendelhető mennyiség. Szóval aki de jön, az vastag pénztárcával és feltöltött hitelkártyával készüljön az estére.
A BrewDog headliner-ek ("saját márkások") mellett vendég sörfőzdék söreit is kínálják (ottjártamkor Monyó, Balkezes, Mad Scientist), idényjelleggel változtatva a kínálatot. Itt olyan külföldi kézműves sörökbe is beleakadhat az ember, amit talán Magyarországon máshol nem is kapni.
A söröknek nem vagyok éppen szakértője, bevallom, én inkább az ételekre, a konyhájukra voltam kíváncsi.
Az étlap sem rossz ugyanis, vagány bisztrós vonal, alapvetően amerikai stílusban: burgerek, saláták, BBQ húsok, buffalo csirkeszárny - szerdán akciósan - , valamint pár magyar klasszikus (gulyás, harcsapaprikás) is akad. Főételek 3000 Ft-tól kezdődnek, köret, szósz, miegymás nélkül. Némely marhahúsételeket 8-9ezerért vesztegetik. Egész nap kínálnak reggeliket, komplett meleg reggeli menüket (2900 Ft).
Az asztalokra ketchup és tabasco be van készítve, az evőeszközökkel együtt.
Ahhoz képest, hogy a leírtak szerint az árak ital- és ételfronton is elég húzósak, az ebédmenü teljesen korrekt, jutányos. 3 fogást kínálnak 1850 Ft-ért, ezen belül a főétel 2 közül választható, a leves és a desszert fix. Joghurtos zöldbableves csészében, csirkenyárs lilahagymával, pirított burgonyával, cukkinivel, valamint könnyű eperhab. Mindhárom fogás tetszett, kifejezetten ízlett, egyikben sem találtam hibát és még jól is lehetett lakni a 3 fogástól. Erre az ebédmenüre kötelező szervizdíjat nem számoltak fel.
A személyzet okostelefonon veszi fel a rendelést. Fiatal srácok BrewDog pólóban, farmerben, egyáltalán nem pincérnek néznek ki. Laza, barátságos, oldott a hangulat, simán letegeztek (45 vagyok...)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (52)
BrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - MosdóBrewDog Bar Budapest - MosdóBrewDog Bar Budapest - MosdóBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étlap/itallapBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - Étel/italBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - Külső képBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - BelsőBrewDog Bar Budapest - Belső

BrewDog Bar további értékelései

2020.01.20kollégákkal
Egy nagyobb társaságnak előre rendelhető menüjét kóstoltam meg. Kétféle választás volt, az egyik húsmentes, gesztenyekrém leves, csilis rizs. A húsos jobb volt, a leves üde zöldségekkel, a hús jól átsült, de nem száraz és kellemesen fűszerezett. A hagymás burgonya inkább burgonyapüré volt, amiből...
2019.03.05barátokkal
Már nagyon vártam a hónapokkal korábban beharangozott Brewdog pub megnyitását. Úgyhogy kétség nem férhetett ahhoz, hogy novemberi fővárosi kiruccanásunk alkalmával ez lesz az első hely, amit megnézünk. Sejtettem, hogy az árak sokkolóak lesznek, de nem gondoltam, hogy ennyire, 1000 forint alatt...
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval