Aminda: Menü olcsón, hangulatos környezetben - BrewDog Bar Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

BrewDog Bar Budapest értékelése
625. helyezett a 4382 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
33 szállásértékelés 75 városban járt
101 étteremértékelés 329 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Menü olcsón, hangulatos környezetben

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. január 20.
Egy nagyobb társaságnak előre rendelhető menüjét kóstoltam meg. Kétféle választás volt, az egyik húsmentes, gesztenyekrém leves, csilis rizs. A húsos jobb volt, a leves üde zöldségekkel, a hús jól átsült, de nem száraz és kellemesen fűszerezett. A hagymás burgonya inkább burgonyapüré volt, amiből nem sajnálták sem a zsiradékot, sem a paprikát, sem a hagymát. De összességében, mindössze 1.500 Ft-ért jó volt.
A pub nagyon jó helyen van (Anker köz, mindjárt az elején, metrótól 2 perc) jópofa, kellemes, laza – akár egy gyors ebédhez, utána (mellette) egy jó beszélgetéshez tökéletesen megfelel.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Aminda felhasználót?    Igen

Cím
1061 Budapest
Anker köz 1-3.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. március 15.
Az Anker közben, az egykori Anker Klub helyén tavaly év végén nyitott meg elég nagy csindadrattával a BrewDog Pub nemzetközi lánc budapesti sörözője. A BrewDog-ot 2 skót srác (és egy kutya, a névadó) alapította 2007-ben, hogy a britek körében a kézműves söröket népszerűsítsék. Azt nem tudom,...

2019. március 5.
Már nagyon vártam a hónapokkal korábban beharangozott Brewdog pub megnyitását. Úgyhogy kétség nem férhetett ahhoz, hogy novemberi fővárosi kiruccanásunk alkalmával ez lesz az első hely, amit megnézünk. Sejtettem, hogy az árak sokkolóak lesznek, de nem gondoltam, hogy ennyire, 1000 forint alatt...