Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szóra sem érdemes

Bringó Büfé BudapestBringó Büfé Budapest a térképen

Gyenge 2023. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy meleg nyári napon tettünk egy észek-déli sétát a Margitszigeten, útközben érintve a nyitva tartó vendéglátó helyeket. Gasztro-túrának nem nevezném, mert gasztronómiai tekintetben a Margitsziget nem tartozik éppen a fellegvárak, de még a figyelemre méltó helyek közé sem. Az Árpád hídi bejáró közelében, a Buda oldali parton, közvetlenül a rekortán futópálya mellett található a Bringó, amely nevét onnan kapta, hogy nemcsak büfé, hanem bringó járgány kölcsönző is van itt. Egy kerek, jurtaszerű barna épület egyik ablakában a bringókölcsönző, a másik ablakban a büfé található. Beltér nincs, rendelés és fizetés a pultnál történik. Asztal szerviz sincs, de nagyobb probléma, hogy asztal leszedés, letakarítás, tisztítás sincs, vagy talán nap végén (?), nyomait nem tapasztaltuk. Így a távozó vendégek után a következő érkezők takaríthatnak, ha nem akarnak a morzsakupacban és kifröccsent italfoltok között, ragacsos asztalfelületek mellett üldögélni.
A kiszolgálás lekezelő, barátságtalan volt.
Egyébként egy nagyon kellemes, hangulatos hely lehetne, kiülős terasz, sok zöld növény a környezetben, balkézről kilátás a Dunára és a budai oldalra.
A kávé rémes, nem minőségi. Cserébe minden vastagon túlárazott. P. egy jeges kávé 1650 Ft-ba került, nem specialty kávéból, persze, szóval erről inkább le is mondtunk.
Két kávé - eszpresszó papírpohárban (650 Ft) - és egy korsó csapolt sör - Drehert csapolnak - 2590 Ft-ba került (!!), bizony.
Egyszerűbb büfés ételeket tartanak, retró melegszendvics, hot dog, mirelit sült krumpli, de nem ettünk itt, mivel szemmel láthatóan nem tiszta helyen pláne nem eszem ételeket, ha lesír, hogy nem higiénikus körülmények között készítik el és tárolják az alapanyagokat.
Nagyon nem ajánlom a helye, méltatlan a Sziget hangulatához és szellemiségéhez. Őszintén szólva sokkal többet írtam róla, mint amennyire érdemes a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
Bringó Büfé Budapest - Külső képBringó Büfé Budapest - EgyébBringó Büfé Budapest - Étel/italBringó Büfé Budapest - Étel/italBringó Büfé Budapest - EgyébBringó Büfé Budapest - BelsőBringó Büfé Budapest - EgyébBringó Büfé Budapest - Étel/italBringó Büfé Budapest - Külső képBringó Büfé Budapest - Étel/italBringó Büfé Budapest - Külső képBringó Büfé Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval