2026. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. március 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már a múltkor kiszúrtam magamnak, hogy van ez az új hely, ki kéne próbálni, ma meg beváltottam az ígéretemet. Jó ötlet volt. Érdekesebb, másabb, mint a soktucat gyorsétterem, van valami szándék, hajlam az újra, magyaros ízvilág kiterjesztve Ázsia irányába, és ebből a legkevésbé szokatlant, a hagymás lapított burgonyát, meg a spenótos, mazsolás csirkemájat választottam. Meg is kérdeztem, hogy jó lesz-e ez együtt, azt mondták, igen. Savanyúságot is kértem volna, azt mondták, nincs, viszont saláta van Mindegy, hogyan hívjuk, jó lesz. Így aztán coleslaw került a tálcámra vegán joghurttal, Ez így összesen már 5290 forintot kóstál, de még mindig csak egy plázában vagy egy gyorsétteremben, csak egy fogást eszel egy napközis tálcával. Nagyon kellemesem megebédeltem, bár hogyan lehet kellemesen megebédelni egy plázában, szóval ehhez viszonyítva. Emeljük ki külön a lányokat, asszonyokat, a sok dorong kiszolgáló között üdítő színfolt, hogy itt mindenki kedves, közvetlen, szívesen beszélget, azaz mesél az ételekről. Nem indult be ez még igazán, a nép a junk foodot preferálja, amit meg nem ismer, azt nem eszik. Ilyen bátor, felfedező nép vagyunk. Példaértékű az evőeszközök elhelyezése, itt ez magától ilyen, mert erre gondolnak. Szóval, csak ajánlani tudom a helyet, egyetek, legyetek bátorak!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()