Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Brumi a széken ült

Brumi Salátabár BudapestBrumi Salátabár Budapest a térképen

Szörnyű 2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyüzemi népetető a Fővám téri Nagycsarnok galéria-szintjén a nálam szintén "nem ajánlott" kategóriába tartozó lángosos mellett. Hogy valami pozitívummal kezdjem, Brumi Mackó valóban létezik, és az egyik bárszéken üldögél.
Az ételek előre el vannak készítve, megfőzve, lesütve, pultba betárazva, de valami irdatlan mennyiségben. El nem tudom képzelni, hogy a csarnok nyitva tartási idejében este 6-ig egy nap alatt ekkora mennyiség el bírna fogyni. Viszont jön a kérdés, hogy vajon utána mi történik vele, hogyan tárolják, hűtik, stb. ? Hiszen napközben egész nap ki vannak rakva az ételek, azaz napközben sincsenek higiénikusan tárolva. Vagy eleve tartósítószerrel készítik őket, hogy ne romoljanak meg? A Nagycsarnok nem klimatizált, így ez a kérdés nyáron még inkább elgondolkodtató. Mindenféle magyaros étel van, átlag feletti árakon, átlag alatti minőségben, olcsó alapanyagokból összedobva. A paprikának nincs jó aromája. Egy adag golyás 2000 Ft, egy lecsó 1500 Ft, egy darab fasirt 400 Ft. Hát nem mondom! A pulttal szemben lévő piroskockás abroszos asztaloknál lehet leülni, amit az előző vendégek után a személyzet nem takarít le. Nem baj, majd megteszik a vendégek, ha zavarja őket.
Ami nálam még nagyon fokozza az igénytelenséget, a folyamatos árváltozásokat (persze nem csökkenő irányban) egyszerűen átragasztják, felülírják az ártáblán. Az ételek nevei - persze angolul - évek óta nem változtak, azt megcsináltatták a dekorossal, de az árakat már csak mindenféle cetliken, kézírással felülírják, átmatricázzák. 2% alatt van az infláció, vajon mi indokolja ezt a gyakori áremelkedést?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (15)
Brumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - Étel/italBrumi Salátabár Budapest - Étel/italBrumi Salátabár Budapest - Étel/italBrumi Salátabár Budapest - Étlap/itallapBrumi Salátabár Budapest - Étel/italBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - EgyébBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - BelsőBrumi Salátabár Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Indián nyár
Indián nyár
08.25-09.29.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval