Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehetne sokkal jobb

Bubba's Captains Pub BudapestBubba's Captains Pub Budapest a térképen

2019. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta tervezem, hogy elmegyek a Bach csomópont melletti Bubba s-ba is miután a Corvin sétányon és az Egyetem téren kifejezetten jó élményem volt. Nos, ez itt nem látszik működni. Nincs vendég így aztán a szint sem annyira magas.
Kértünk volna tócsnit, de nem volt, bár az étlapon szerepelt az étel, nem tudni, mi fogyott el a krumpli, a liszt vagy a tojás, vagy netán a szakács kedve. Grillezett tintahalat ettünk volna, panírozottat kaptunk, nem kellően forrón, egy visszakérdezés nem ártott volna a pincér részéről, ha már kétféle tintahal van az étlapon, hogy melyiket kérjük. Házi kenyeret is ettünk volna, nem volt csak papíron. Kértünk még apróhalat sütve, élvezhető volt.
Ittunk soproni APAt, ezt nagyon baráti áron kínálják, 550 fél literes kiszerelésben, meg egy deci átlagos forgalmi Figula Olaszrizlinget, ami kemény 1050 ftért adtak. Ez normálisan egy 400-500 forintos bor. De a Bárdos rosé is 5000 egy palackkal, gondolom abból is 1000 lenne a deci. Miközben a kereskedelemben 1500 ft. S azon is van haszon. Az azért brutális szorzó. Az ételárak barátságosak, lehet racinálisan rendelni.
Jóindulattal 4 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (11)
Bubba's Captains Pub Budapest - Külső képBubba's Captains Pub Budapest - Étlap/itallapBubba's Captains Pub Budapest - Étlap/itallapBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - Étlap/itallapBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - Étel/ital

Bubba's Captains Pub további értékelései

2019.07.28egyedül
Célzottan halétterem, ahol több mint 50 féle halas és tenger gyümölcse fogás közül választhatunk, legalábbis az étlap szerint. Az Egyetem téri Bubba - már bezárt azóta - nem volt teljes mértékben szimpatikus, de az étel finom volt. Szeretem a halakat, de itthon véleményem szerint elég csekély a...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!