Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fish & chips egy újabb körben

Bubba's Captains Pub BudapestBubba's Captains Pub Budapest a térképen

2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Célzottan halétterem, ahol több mint 50 féle halas és tenger gyümölcse fogás közül választhatunk, legalábbis az étlap szerint. Az Egyetem téri Bubba - már bezárt azóta - nem volt teljes mértékben szimpatikus, de az étel finom volt. Szeretem a halakat, de itthon véleményem szerint elég csekély a választék, kevés a jó halétterem, bár azért akad, és évről évre látni a javulást ebben is, de lenne még tér a fejlődésre. A BAH csomópont közelében lévő éttermük egy mutatós, de kissé már leamortizálódott villaépület földszintjén kapott helyet. Sok évvel ezelőtt egy angol típusú pub (talán John Bull?) működött itt, a berendezés, úgy tűnik bejött az új tulajdonosnak is, mert nem sokat változtatott rajta. Sötét tónusú faburkolat, boxos kialakítás, tipikus angol pub hangulat. Nekem is bejött.
Eléggé félhomályos, mondhatni sötét a beltér, pedig nyári nappal volt. Terasszal is rendelkeznek.
Az ebéd és vacsora közti holtidőszakban sikerült érkezni, de ennek ellenére mégis furcsa volt, hogy teljesen üres volt az étterem, egyetlen más vendég sem járt erre.
Kedvencemet, fish & chips-et kértem tőkehalból, hozzá sült csónakburgonya, zöldborsópüré, remuládmártás, 2 gerezd citrom. Kicsit más volt a tálalás és a kinézet, mint a másik egységükben, az adag viszont lényegesen nagyobb volt itt. A fotón látható adag 1500 Ft-ba került, egy narancslé 390 Ft.
Az idős pincér nagyon kedves, udvarias, kellemes vendéglátó volt.
kötelező szervizdíj nincs. Nekem bőségesen elég volt az étel és ízlett is. A hal és a krumpli is frissen sült.
Valami miatt a hangulatban volt egyfajta szomorkás melankólia.
Most olvastam, hogy nyílt egy újabb egységük a Bécsi utcában, szerintem azt is meg fogom nézni, fotók alapján az modernebbnek látszik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Bubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - Étel/italBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - MosdóBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - BelsőBubba's Captains Pub Budapest - Étlap/itallapBubba's Captains Pub Budapest - Étlap/itallapBubba's Captains Pub Budapest - Külső képBubba's Captains Pub Budapest - Külső kép

Bubba's Captains Pub további értékelései

2019.01.28barátokkal
Régóta tervezem, hogy elmegyek a Bach csomópont melletti Bubba s-ba is miután a Corvin sétányon és az Egyetem téren kifejezetten jó élményem volt. Nos, ez itt nem látszik működni. Nincs vendég így aztán a szint sem annyira magas. Kértünk volna tócsnit, de nem volt, bár az étlapon szerepelt az...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
38.500 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással