Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fish&Chips a Corvin sétányon

Bubba's Water Grill BudapestBubba's Water Grill Budapest a térképen

2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. november 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeretem a Corvin sétány hangulatát. A Corvin Pláza mögötti kis tér mindig békés, nyugodalmas, s mindkét oldalán egészen jó vendéglátó helyek sorakoznak (Wiener Szalon, Sütibár, VinoWonka, Mlinar, Bombay Curry...). Ha a Plázában járok vásárolni, akkor is inkább itt kinn szoktam valamit enni, itt sokkal szélesebb a választék, és lényegesen jobb a felhozatal.
A Bubba egy halas bisztró, ők magukat a streetfood kategóriába sorolják, pedig kényelmesen, normális székekre, asztalokhoz le lehet ülni, akár a belső térben, akár a teraszon, amelyet most téliesítettek is (körbefóliázták).
Az étlap 1 A/4-es oldalnyi, mégis több, mint 50 féle halas és tengeri étel szerepel rajta, többek között tintahal, tigrisrák, polip, lazac, catfish, vörös tonhal, ördöghal, kardhal, makréla, pisztráng, ausztrál sügér, kanadai homár és halas burgerek.
Hétköznap ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak, amelyben minden esetben szerepet kap összetevőként a hal is. Ottjártamkor halászlé és túrós csusza volt a menü, ezek egyike sem tartozik a kedvenceim közé, így az étlapról választottam a Beagle HMS menüt, ami színesebb ízelítőt nyújtott. Tőkehalból és harcsából készült fish&chips, angol sörtésztában sült tintahal karikák és bébipolip, kétszer sütött vastag burgonyaszirmokkal és 2 választható mártással (én mangó-chilit és remoulade-ot kértem).
Összességében jól sikerültek az ételek, jó minőségű alapanyagokból, bár a hal bundája nem volt annyira ropogós, a halhús pedig nem olyan omlós, mint a Big Fish-ben, viszont a tintahal karika remekül sikerült, egyáltalán nem gumiszerű és mellékíze sem volt. A bébipoliptól kicsit féltem, mert még életemben nem ettem, de azzal sem volt gond. Igazán kiadós adag volt, mindössze 1650 Ft-ért. Árban az egyik legkedvezőbb halas étkezde a fővárosban.
Többféle házi szörpöt tartanak (meggy, bodza, málna), a szörpből egy nagy pohár is a menü részét képezte, én a meggyet kóstoltam. Kézműves sört is tartanak, bár az étlapról nem derül ki, hogy pontosan milyet.
A kiszolgáló korrekt, kedves, segítőkész.
A leggyengébb pont a mosdó, a legolcsóbb szürke WC papírt használják, és a tisztasága finoman szólva nem volt tökéletes, erre jobban kéne figyelniük, különösen kontrasztos volt az étkező részben tapasztalt tisztasághoz, igényességhez képest.
Ami még pozitív, egyáltalán nem volt sütöde/zsírszag, pedig mindent frissen sütnek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Bubba's Water Grill Budapest - BelsőBubba's Water Grill Budapest - Étlap/itallapBubba's Water Grill Budapest - BelsőBubba's Water Grill Budapest - BelsőBubba's Water Grill Budapest - BelsőBubba's Water Grill Budapest - BelsőBubba's Water Grill Budapest - Étel/italBubba's Water Grill Budapest - Étel/italBubba's Water Grill Budapest - Étel/italBubba's Water Grill Budapest - MosdóBubba's Water Grill Budapest - EgyébBubba's Water Grill Budapest - EgyébBubba's Water Grill Budapest - Külső kép

Bubba's Water Grill további értékelései

2016.05.04családjával
Kiváló
Első alkalommal kuponnal a zsebemben próbáltam ki a Bubbát, bízva abban, hogy megtalálom a halimádók Mekkáját. Kicsit kétkedve léptem be abban a kételyben, hogy ugyanolyan minőség s kiszolgálás vár-e kedvezményes áron érkező vendégként, de szerencsére csalódnom kellett. Nagyon kedves volt a...
2015.12.17a párjával
Kiváló
Nagy hal- és herkentyűimádók lévén örömmel csaptunk le az egyik kuponos társaság bónuszára, amivel jelentős kedvezménnyel kaphattunk egy kétszemélyes extra menüt. Az összeállítás sörtésztában sült tőkehal- és lepényhalfilét, polipot és tintahalkarikákat tartalmazott, valamiért chipsnek nevezett...
2015.07.29barátokkal
Átlagos
Nagy halevő vagyok, így amikor tudomást szereztem a helyről, azonnal ellátogattam. Fish&Chips-et rendeltem lepényhalból. A krumpli nagyon ízlett, a kézműves sör pedig szintén levett a lábamról, a hal tekintetében viszont egy azonnal felejthető élményben volt részem, így számomra az est...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval