Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bőségtál adventi hangulatban

Bubci Café BudapestBubci Café Budapest a térképen

Kiváló 2023. novemberben járt ittÉrtékelt: 2023. december 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A XI. kerületben, a Móricz Zsigmond körtér és az Allee közötti gyalogos átjárón korábban, évekkel ezelőtt egy nagyon színvonalas kézműves bonbonozó működött, akik megszűntek, talán a Covid miatt ők is. A helyükön a pincehelyiségben a közelmúltban egy figyelemre méltó kávézó és bisztró nyitott meg, amelynek a névválasztását én annyira szerencsétlennek találtam, hogy ez előzetesen el is bizonytalanított, akarom-e ezt vagy inkább mégsem? De Ugor pozitív és lelkes beszámolója alapján én is megnéztem a Bubcit. Náluk már november végén beütött a karácsonyi-adventi hangulat, mintha Amerikában lennénk, annyira telenyomták mindenféle karácsonyi dekorral a belső teret, de nem mondom, igazán csinos lett! Az első részben a pulton kívül még két asztal található, a belső teremben további 6-8 asztal, pontosan nem tudom, mert éppen egy fotózás és interjúkészítés zajlott bent a tulajdonossal.
Egyébiránt egy romantikus, provance-i hangulatú cukrászda és kávézó a hely, ahol akár borozni is lehet, nemcsak kávézni vagy forró csokit inni. Sütiárak 790 Ft-tól 1490 Ft-ig. A sütőtökös pite és az extra diótorta ellenállhatatlan!
A rövid bisztrós étlapon meleg reggelik, franciás fogások, toastok, saláták szerepelnek, a pultban pedig csodás és különleges sütemények, torták sorakoznak. A Mediterrán tál (3690 Ft) nevű előételt kértem, nem tudtam, mire és mekkora adagra számítsak, de arra álmomban sem gondoltam, hogy egy ilyen hatalmas, gyakorlatilag 2 fő részére bőségesen elegendő és gazdag tálat fogok kapni. 3 féle krém/kence, paradicsomos pesto, guacamole, hummusz, friss zöldségek, szalámi, kolbász, sonka, többféle sajt. Kiváló kovászos kenyér is járt mellé, amelyből még akár repetázhattam volna. Dehát megenni sem bírtam ennyit! Az előre bátran berendelt Rákóczi túróst (990 Ft) esélyem sem volt megenni utána, szóval az jött velem elvitelre, másnapra. A tejmentes Rákóczi szintén kitűnő volt, és a tej nélkülisége ellenére egyáltalán nem mű ízű vagy kellemetlen állagú.
Szóval a név továbbra sem tetszik, de a hely annál inkább. Egyértelműen ajánlott!
Nincs kötelező szervizdíj és nincs dobozdíj/csomagolási díj sem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (21)
Bubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - MosdóBubci Café Budapest - MosdóBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - Étlap/itallapBubci Café Budapest - Étlap/itallapBubci Café Budapest - BelsőBubci Café Budapest - Étel/italBubci Café Budapest - Külső kép

Bubci Café további értékelései

2023.10.08egyedül
Kiváló
Nahát, hogy milyen imádnivaló kis hely! Éppen jöttem ki a Móriczról a Váli utca felé, amikor felbukkant. Pont kerestem magamnak egy kávézót, és itt teljesült a kívánságom! Kiülős az utcára, meg egy kis pinceszerű lejárat (fejre vigyázni!), aztán ott fogadott a tulaj (???) Bubci maga (???), szóval...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval