Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Drága étterem egy luxushotelben

Buddha-Bar Étterem BudapestBuddha-Bar Étterem Budapest a térképen

2015. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az idei Torkos csütörtök alkalmából látogattunk el a Buddha bárba. Ez az akció ugyebár elsősorban arra alkalmas, hogy olyan helyekre is eljussunk, amit egyébként nem tudnánk megfizetni, mint amilyen az Alabárdos, a Nobu vagy a Pierrot. Ahol meg is fordultunk korábbi években.
Idén többek között a Buddhára esett a választás. Meglehetősen idegesítő volt, hogy a fél kilencre foglalt asztalra 3-4 percet kellett várni az előtérben 20 óra 34 perckor.
Utána viszont minden ment szépen a maga útján. A kiszolgálás kedves és jellemzően gyors, leszámítva egy gyömbér-wasabi utánrendelést, ami bizony nagyon lassan érkezett. Három féle bentot rendeltünk, ételeink ízletesek voltak és dekoratívak, bár az igazság az, hogy a katarzis elmaradt. Sem ízben, sem állagban nem kaptunk különösebb pluszt, semmi extra izgalmat. Leszámítva a desszerteket, mert azok között egy, a maracujás tökéletes volt, a kókuszfagyis kompozíció eredeti és finom, a tejkaramellás, bár ez is messze meghaladta a sablonokat, még finomításra szorul.
Az árak brutálisak, de hát egy luxushotelben mire várjon az ember? A 2014-es Gault Millau kalauz 9 ponttal, a 2015-ös 11 ponttal jutalmazta őket. Szerintünk meg középen van az igazság.
A 10.000 forint a teljes fogyasztásunk, ami egyébként 9000, de olyan opció nem volt. Ennek fizettük a felét, Torkos Csütörtök lévén.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Buddha-Bar Étterem Budapest - BelsőBuddha-Bar Étterem Budapest - Étel/italBuddha-Bar Étterem Budapest - Étel/italBuddha-Bar Étterem Budapest - Étel/italBuddha-Bar Étterem Budapest - Étel/ital

Buddha-Bar Étterem további értékelései

2015.11.25kollégákkal
A Ferenciek terén található neobarokk stílusú Klotild Palotában található az exkluzív, 5 csillagos Buddha-Bar Hotel, ahová egyszerű magyar földi halandóként még nem volt szerencsém bejutni, az épület másik oldaláról a Váci utca felől nyíló Buddha-Bár éttermet viszont meglátogattuk ebédidőben. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval