Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyik legjobb burgerező

Buddies Burger - Blaha BudapestBuddies Burger - Blaha Budapest a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. május 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Buddies burger a legjobbak közül való, mesélte a hely megalapítója, hogy a Black Cabban dolgozott korábban. Nem sokkal nyitás után jártam a Magyar utcai egységben, lassan megért az idő arra, hogy a meglátogassam a Somogyi utcait is. Így is tettem egy hosszúra nyúlt gyűlés szünetében elsétáltam a Blaha Lujza tér melletti burgerezőbe és kérte egy kis burgert, mert még helyet akartam hagyni a gyomromban a Biang bistro számára (ebből nem lett semmi, mert annyira népszerű a hely, hogy kint álltak az emberek az utcán asztalra várva – na ez az amiben én nem veszek részt, inkább megyek máshová).
Jó az a rendszer, hogy az adott épp elkészült burgert megrendelő nevét egy kivetítőre kiírják mindkét szinten. A burger kifogástalan volt, értékeltem, hogy megkérdezték, hogy mennyire süssék át a húst. Mediumra kértem, a burgerhús ne legyen raw :). A Rothbeer nevű craft serfőzde Bakancslista sorozatának AUO35 nevű ausztrál komlót bemutató, akkoron legfrissebb darabját ittam. (Időközben megjelent a 26, egy USA komlóval, amit nem ismertem.)
A Burgerpápát a DG megkérdezte, hogy melyik a három legjobb burgerező Bpen, ő a Tuningot, a Kandallót és a Pesti Burger és bárt mondta, szerintem ott van a Tuning mellett a Buddies is. Sőt, a Zing is, meg persze a burgerpápa által életre hívott Bamba Marha hálózat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Buddies Burger - Blaha Budapest - Étel/italBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - EgyébBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - Étel/ital

Buddies Burger - Blaha további értékelései

2018.06.03egyedül
Kiváló
Én is hasonló utat jártam be, mint az előttem értékelő, először jártam a Kálvin téri Buddies-nál és tetszett, finom volt, így örömmel konstatáltam, hogy a Blahán nyitottak egy tágasabb, nagyobb éttermet, amit szintén érdemes volt mielőbb felkeresni. A Corvin melletti mellékutcában találhatóak, az...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.06.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2025.04.18-ig
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy
35.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
79.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval