Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyetértünk: az egyik legjobb burgerező a városban

Buddies Burger - Blaha BudapestBuddies Burger - Blaha Budapest a térképen

Kiváló 2018. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Én is hasonló utat jártam be, mint az előttem értékelő, először jártam a Kálvin téri Buddies-nál és tetszett, finom volt, így örömmel konstatáltam, hogy a Blahán nyitottak egy tágasabb, nagyobb éttermet, amit szintén érdemes volt mielőbb felkeresni. A Corvin melletti mellékutcában találhatóak, az elmúlt években mát több étterem működött ugyanitt, ezek szerint inkább kevesebb, mint több sikerrel. Remélem, a Buddies-nak jobban fog sikerülni, mint elődeinek.
Az étlap megegyezik a Kálvin térivel, s szintén közös pont a nagy nemzetközi mérőszalag, ahol összehasonlíthatjuk a magasságunkat a nemzetközi hírességekével. Mindenféle jófajta kézműves hamburgert készítenek, karakteres ízesítéssel, minőségi alapanyagokból, természetesen minden frissen, rendelés után készül. Mindig rákérdeznek, hogy a húst mennyire süssék meg, ez az én esetemben sem maradt el. A húspogácsa a burgerben 150 vagy 200 grammos a vendég választása szerint. Minden burgert lehet menüben kérni, ami 1 féle köretet és dobozos szénsavas üdítőt vagy vizet jelent. Sajnos a köretekből 2 fél adag nem kérhető, a 2 köret viszont véleményem szerint túl sok, legalábbis nekem.
A klasszikus Buddies Burgert kértem (1300 Ft), hagymakarikával (menü +700 Ft). A szószokért +200 Ft-ot kell fizetni, de ajándékba kaptam 2 különböző szószt is hozzá.
A földszint mellett az emeleten további számos asztal található.
Kedves, mosolygós kiszolgálás.
Nagyon finom burger. Mi kell még?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (19)
Buddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - MosdóBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - Étel/italBuddies Burger - Blaha Budapest - Étel/italBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - Étlap/itallapBuddies Burger - Blaha Budapest - BelsőBuddies Burger - Blaha Budapest - Külső kép

Buddies Burger - Blaha további értékelései

2018.05.25egyedül
Kiváló
A Buddies burger a legjobbak közül való, mesélte a hely megalapítója, hogy a Black Cabban dolgozott korábban. Nem sokkal nyitás után jártam a Magyar utcai egységben, lassan megért az idő arra, hogy a meglátogassam a Somogyi utcait is. Így is tettem egy hosszúra nyúlt gyűlés szünetében elsétáltam...
Népszerű szállások a környéken
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Nyár, napsütés, pihenés
Nyár, napsütés, pihenés
2024.09.01-ig
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
78.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
2024.08.31-ig
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak fürdőbelépővel
Napi árak fürdőbelépővel
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
57.750 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással