Újabb fiatalos smash burger, amely a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend. Ahogy a szlogenjükben is olvasható, az USA burgerei inspirálták őket. Jó a lokáció, forgalmas, sok a külföldi turista errefelé, a Váci utca és a Deák Ferenc tér közötti gyalogos útvonalon, fontos csapásirány.
No flanc, nagyon kicsi hely, csak egy kis beugró, a pultnál lehet rendelni és fizetni, a helyben étkezésre bent mindössze egy kerek bárasztal szolgál, de ha itt nekiállsz enni, akkor a többi vásárló már nem tud hová állni. Szóval inkább elviteles hely. Mellettük egy szintén jól pörgő, de hasonlóan aprócska pizzéria működik (na, azért az mégis nagyobb. . . ). Az étlap minimalizált, mindennel együtt mindössze 7 tétel szerepel rajta. A single burgerben (1990 Ft) egy hússzelet, a double-ben 2 van (2390 Ft), természetesen smashed, azaz préselt formában, van még a burgerben amerikai olvasztott sajt, zöldsaláta, paradicsom és Buddy házi szósza. Mellé kérhetsz hullámos hasábburgonyát (590 Ft), sajtmártásos hasábburgonyát (1290 Ft), desszertként banánpudingot (1290 Ft) papírpohárban, valamint italként újratölthető szénsavas üdítő vagy ásványvíz (690 Ft). Ennyi, itt véget is ér a történet, de a vásárlók ezt nem bánják, ők ezért jöttek. Finom volt a burger, jó volt a hús, de a tizenéves fiam simán benyomott 2 duplát a krumplival, és nem érezte úgy, hogy ne tudott volna megenni még egy harmadikat is. Nekem ízlett a banánpuding is, amiben mascarpone és piskóta volt a banándarabkák mellett. Barátságos, kedves kiszolgálás.