Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy kellemes étterem

Bujdosó Székely Vendéglő BudapestBujdosó Székely Vendéglő Budapest a térképen

2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. március 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy évfordulóra kerestem egy éttermet. Már százszor elhaladtam előtte, de még sosem voltam, elhatároztam oda foglalok asztalt. Mondom, addig körülnézek a vélemények között a neten - de majdnem pórul jártam, mert egy rahedli lehúzást láttam, már - már máshova tettem le a garast, de a feleségem meggyőzött: menjünk csak, valahogy majd csak lesz, legrosszabb esetben nem megyünk többet.
Pozitívan csalódtunk. Mondjuk aránylag korán mentünk, mert kisgyerekkel voltunk, így nem volt még sok vendég, de nem kellett sokat várni semmire. A pincérek kifogástalanul viselkedtek, kedvesek voltak. Az ételek finomak, kiadósak. Aki azt írta kis adagok vannak, az valami Bud Spencer méretű és étvágyú lehet, mert én 110 kg vagyok és súlycsoportomban is jó étvágyúnak számítok és mégis jól laktam a leves, második, desszert kombinációval, nem mondom, hogy nem tudtam volna többet enni, de mondom, átlag feletti mennyiségekhez vagyok szokva.
53 fokos szilvapálinka, 500 forint - egy kocsmában sem lenne sokkal olcsóbb. Pacallevest ettem, rackabirka pörköltet puliszkával, nem tudtam belekötni.
Asszony kicsit melléválasztott, mint mindig, de ettől még rendben volt az adott fogás, csak ő nem szerette, sebaj, az imént ettem meg itthon az elcsomagolt ételt.
Szép a beltér, no persze hazafias, kissé revizionista a dekoráció, de minket nem zavar, sőt - ez van.
Tudom ajánlani, nem Michelin csillag várományos, ahol orosz tiszti tányérsapka méretű tálakon van valami maszat a közepén, hanem egy kellemes kis mini - csárda szerű hely, a kaja rendben van, az árak ésszerűek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Bujdosó Székely Vendéglő további értékelései

2023.12.07családjával
Kiváló
A férjemmel és az anyukámmal tértünk be a vendéglőbe. 2*2 személyes vegyestálat rendeltünk, amiből csak egyet tudtunk megenni mert olyan bőséges volt. Nagyon ízletes volt minden. A Csiki sör nagyon finom de persze a többi ital is. Nagyon klassz volt a zene. Nagyon jól éreztük magunkat. Sokan...
2022.06.10a párjával
Gyenge
Nemrég jártam ott a feleségemmel. A szomszéd asztalnál szintén egy házaspár ült. Nekik a bakancslistájukon volt ez a vendéglő. A pincért kérték, hogy ajánljon egy eredeti székely fogást. A pincér a miccset is eredeti székely ételként ajánlotta. Ez nem igaz! Aki Erdélyben született, az...
2022.05.01családjával
Kiváló
Mindenkinek szívből ajánlom .Ballagast unnepeltunk családias hangulatú elő zenével gyors figyelmes kiszolgálás.Gyertek es elvezzétek a hely sajátosság eĺőnyeit parkolas megoldott
Népszerű szállások a környéken
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
2024.06.21-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
94.050 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással