HakapesziM étterem értékelései

Értékelései
1
9
13
3
0
1
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg HakapesziM értékeléseit!

Olvasd el HakapesziM étterem értékeléseit!

Engedjétek hadd főzzek ma magamnak" -

Vaskapu Étterem Esztergom

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 7.
Gondban vagyok, mert nem vagyok kekec, szívesebben írok jót, mint kritikus hangvételű értékelést. Nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian, kivált a turizmus, vendéglátás területe sínylette meg a járványt. A bő két havi kijárási korlátozások, karantén után szomjazza mindenki az utazást, szórakozást, és nem utolsósorban a finom falatokat.
Megosztom
Közel a tökéleteshez -

Vakvarjú Csónakház Budapest

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 16.
Fenyegető iramban növekvő évszámaim újbóli gyarapodásáról emlékeztünk meg idén is, a szóban forgó vendéglátóipari egységben. A hely közel járt a teltházhoz, de így is azonnal asztalunkhoz vezetett egy igen udvarias pincér, még arra is ügyelt, hogy kislányunk örömére a gyerekek számára berendezett sarok közelében telepedjünk le.
Megosztom
A hagyományos vendéglátás értékei -

Tenkes Csárda Csarnóta

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
Egy harkányi wellnessre érkeztünk, ez a csárda pedig épp útba esett, nosza térjünk be. Egy kisebb vadaspark, játszótér terül el az étterem mellett, kislányunk rögtön feltalálta magát. A játszótéren érdekes jelenet szemtanúi voltunk, volt ott egyebek mellett egy olyan kis rugós, mű - liba, amin hintázni szoktak a gyerekek.
Megosztom
Minőség némi szépséghibákkal. -

Kakas Étterem Budapest

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Nem először jártunk a Kakasban, korábban már néhányszor megfordultunk itt, de pár évvel ezelőtt. A Kakas étterem méltán jó hírű hely, korábban is pozitív élményekkel távoztunk. A közelmúltban házassági évfordulónk alkalmából tértünk be ide. Előzékenyen fogadtak, az asztalhoz kísértek bennünket.
Megosztom
Hagyományos ízek, udvarias kiszolgálás -

Tercia Hubertus étterem Sopron

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Soproni wellness hétvégére érkeztünk - korán. A szállodában minden jó várt ugyan ránk, de még odébb volt a délután kettő, mikor be lehet csekkolni. Hasunk korgása ugyanakkor jelezte, itt az idő feltölteni azt. Így tértünk be ide. Egy teraszos részen nyertünk elhelyezést, itt a nyár, madárcsicsergés, zöld lombok.
Megosztom
2019. márciusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A vendéglátóipari egység egy kínai/vietnami piac, illetve bútoráruház mellett helyezkedik el. Utóbbiban kutattunk pár új bútor után, majd megéhezve tértünk ide be. Mindig elvarázsol a keleti emberek munkabírása, pörgése, most sem volt másképp, a pincér srác rutinosan vette fel a rendelést.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Régebben sokat jártunk ide, közel lakunk, gyakran útba is esik ez az étterem. Aztán olyan hat éve történt valami, tulajdonos váltás vagy más, de a lényeg, hogy rossz irányba változtak a dolgok. Akkor "megvontuk tőlük a bizalmat". Nemrég azonban barátaink azt mesélték, megújult az étterem és új arculattal nyit a vendégek felé, így feleségemmel beültünk egy vacsorára.
Megosztom
Már több mint 100 éves cukrászda -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 21.
Wellness pihenés keretében voltunk Gyulán. A feleségemel korábban mi már többször voltunk a városban üdülni, de a kislányunk első ízben járt Gyulán, no, nézzünk be. Ez a hely más mint a többi, hiszen nem egy egyszerű vendéglátó ipari egység, hanem gyakorlatilag egy múzeumban költi el az ember a nyalánkságokat.
Megosztom
Ahol még Petőfi is járt -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 7.
Egy Tisza - tavi látogatás után tértünk be. Igazi, hagyományos csárda, nekünk való. A tornácon emléktábla: itt járt Petőfi Sándor 1842 - ben. Nos, térjünk be, 2018 éhes vándorai! Fekete juh bundával terített székek, fokhagyma és paprika füzérek, muzsikáló cigányzenészek.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10.
Nehéz helyzetben vagyok, mert nem vagyok "kekec", mindenkinek beszólogató, örök elégedetlen. De hát azért van ez a felület, hogy őszintén megírjuk a véleményünket, és ha a szóban forgó vendéglátóipari egységhez eljut a kritika, talán javít a szolgáltatásán. Nos, a Wolf Panzióban szálltunk meg, s az utca túloldalán lévő Wolf Hotel éttermében kaptunk reggelit, illetőleg megérkezésünk napján ott is ebédeltünk.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX