Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem lesz törzshely

Bum Bum Bole BudapestBum Bum Bole Budapest a térképen

Átlagos 2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. március 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újonnan nyílt indiai gyorsétterem az Uránia Mozi szomszédságában. Külsejével, megjelenésével nem csábít betérésre a hely, de az jutott eszembe, hogy az ázsiai utcai kifőzdék sem túl bizalomgerjesztőek Indiában, Kínában, Thaiföldön, mégis sokszor kiváló ételeket ehetünk ott töredék áron. Szóval nem minden a külcsín.
Új még a hely, dekoráció semmi, jobb oldalon könyöklős bárpult, bal oldalon normál asztalkák. A kiszolgáló pulton 2 db 2 rekeszes hőtárolós fémtál, fedőjével letakarva.
Éppen alapanyagot, árut hoztak, melyeket ugyanazon az ajtón lehet csak behozni, ahol a vendégek is bejárnak.
A választék szűkös, az ajtó körüli gyenge minőségű szkennelt fotókon lévő ételeket meg lehet rendelni, de várni kell rájuk. A gyors fogások között kurkumás rizs, 2 vega és 1 csirkés fogás szerepelt mindössze. Csicseriborsó, zöldség curry és egy chicken tikka massala szerű fogás. Két főétel és 1 adag rizs indiai kenyérrel 1000 Ft, tényleg nem drága. Tálalás 3 rekeszes műanyag tányérban, de a szakállas, turbános, magyarul alig beszélő indiai (szikh?) fiatalember ügyetlenül egy kupacba halmozza az ételeket, ahelyett, hogy ízlésesen a rekeszekbe helyezné fajtánként elosztva. A chapati gyenge minőségű, száraz, mintha teljes kiőrlésű vagy tönkölylisztes lenne, közepe egy foltban feketére égett. A közben beérkező főnöknek kinéző másik úriember jelzi, "multi-grain", többféle lisztből készült, ez nagyon egészséges és finom. Hááát...
Evőeszközt nem az alkalmazott adott, hanem én szedegettem össze a pult melletti evőeszköz tartóból.
A csirke egy kicsit csípős volt, bár azt az információt kaptam előzetesen, hogy nem csípős. A curry-ben a paradicsom mintha utólag lett volna rádobva, nem volt megfőve, de a fűszerezése kellemes volt. A durva csíkokra vágott hagyma eléggé túldominálta az egész ételt.
Kiadós volt az étel, egyszer meg lehetett enni, de ennél semmi több. Szerencsére van a városban jó pár klassz indiai étterem, még ebben az árfekvésben is (pl. Hathi).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Bum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - BelsőBum Bum Bole Budapest - BelsőBum Bum Bole Budapest - Étel/italBum Bum Bole Budapest - Étel/italBum Bum Bole Budapest - Étel/italBum Bum Bole Budapest - BelsőBum Bum Bole Budapest - Külső képBum Bum Bole Budapest - EgyébBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - Külső képBum Bum Bole Budapest - BelsőBum Bum Bole Budapest - BelsőBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallapBum Bum Bole Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval