Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincs ilyen burger bárhol

Burger Bár-Hol BudapestBurger Bár-Hol Budapest a térképen

Kiváló 2023. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egyik barátnőm ajánlotta a helyet, aki imád igazán "nagyokat" enni, legyen az magyaros, amerikai vagy ázsiai étel. A Corvin sétány mögötti szeglet a Práter utca szomszédságában érdekes része a VIII. kerületnek. Épült az elmúlt évben ide multicég számára hipermodern irodaház kortárs nonfiguratív szobrokkal lépcsőzetes köztérrel, de itt sorakoznak még tömegesen a 80-as évek "legfiatalabb" panelházai is, és ezek árnyékában pár kis polgári házacska túlélve mindent, nem túl jó állapotban, oszladozó homlokzattal itt ragadt még a XX. század első feléből. Ezek egyikében egy kis mellékutcában található a szuterénben a kézműves burgerekre specializálódott Bár-Hol, az évek alatt városszerte elég nagy népszerűségre és ismertségre tettek szert.
10 féle burgert kínálnak, Angus marhahús pogácsával, saját szószokkal és fűszerezéssel, melyek árazása 4500 Ft-tól indul. A normál méret mellett vannak kisebbek, de duplák is. Az árban benne foglaltatik egy jó adag fűszeres csónakburgonya is, amely ebben a műfaj a legjobbak közé tartozik. Az általam választott Bacon & Cheese burgerben sült bacon, cheddar sajt, lilahagyma, csemege uborka, jégsaláta volt még a helyi szósz mellett. Okosan a kis méretet kértem, de ez is kifogott rajtam, a krumplit nem tudtam mind megenni. A zsemle is jóféle, magvas, de nem a felfújt édeskés amerikai puffancs stílus (szerencsére). Előzetesen megbeszéltük a hús sütését, mediumra kértem, az ajánlás is az lett volna egyébként.
A két pultos / mindenes fiatal lány lelkesen dolgozott, gyorsan, összeszokottan mozogtak a nyitott pult mögötti konyhában. A szagtalanítást, elszívást nem sikerült tökéletesen megoldani, egy kicsit ételszag van.
Az utcaszinten van egy elég nagy teraszuk, de a közel 40 fokban az érthető módon nem preferálták a vendégek. Lent az étteremben viszont volt légkondi, éppen kellemes hőmérsékleten, nem fagyasztó.
3 féle kézműves sört csapolnak a Reketye főzdétől.
Izgalmas házi limonádét készítenek, levendulás- rózsaborsosat választottam, ez is a maga nemében a finom, izgalmas verziók közé tartozik, nemcsak a szirupos szóda, amit limonádénak neveznek sok helyen. Igaz, megkérték az árát is (1790 Ft). Minderre 15% kötelező szervizdíjat számolnak fel.
Külön a plusz köretek ára is 1200-1990 Ft között alakul, van majonézes kukorica, édesburgonya, coleslaw saláta is.
Összességében megadom az 5 pontot, de ahogy a részpontoknál is jeleztem, szerintem azért kicsit túlárazott a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (22)
Burger Bár-Hol Budapest - BelsőBurger Bár-Hol Budapest - BelsőBurger Bár-Hol Budapest - BelsőBurger Bár-Hol Budapest - BelsőBurger Bár-Hol Budapest - Étel/italBurger Bár-Hol Budapest - Étel/italBurger Bár-Hol Budapest - MosdóBurger Bár-Hol Budapest - MosdóBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - Külső képBurger Bár-Hol Budapest - Külső képBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - EgyébBurger Bár-Hol Budapest - BelsőBurger Bár-Hol Budapest - Külső képBurger Bár-Hol Budapest - Étlap/itallapBurger Bár-Hol Budapest - Étlap/itallapBurger Bár-Hol Budapest - Külső képBurger Bár-Hol Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval