Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy újabb hamburger lánc

Burger House - Duna Plaza BudapestBurger House - Duna Plaza Budapest a térképen

Átlagos 2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mostanában megint kitört a hamburger-láz, kicsit mint a rendszerváltozáskor a McDonald's Magyarországra (és a többi ex-KGST országba is) jövetele idején. Az új éttermek próbálják valamivel megkülönböztetni, egyedivé tenni magukat, leginkább azzal a szlogennel, hogy ők "mások", meg itt kézműves hamburger van, de igazából elég vegyes a kínálat és a színvonal is.
A Duna Plazában a játszóházban jártunk a gyerekekkel, utána ültünk be enni ezt-azt.
A Burger House egy 2011-ben alapított francise-hálózat, amelynek jelenleg 6 egysége van, a bevásárló központok közül a kisebb forgalmű Lurdy-házban és a Duna Plazaban. Azt mondják magukról, hogy a piacvezetők között vannak, bár ezt az állítást nem igazán tudtam értelmezni, s megerősíteni főleg nem, mert én még korábban nem sokat hallottam a létezésükről.
A burgereket saját fűszerezésű hússal (leginkább marha, de van disznó és csirkehúsból készült is), házi zsemlével készítik, alapesetben zöldsaláta, paradicsom és sült hagyma van bennük. Specialitásuk az "1 kg feletti burgerek"-nek nevezett csoport, ahol 40 dkg-os marhahúst tesznek a szendvicsekbe. Minden szendvicset lehet kérni normál és XL méretben.
Vettünk egy Chickey Burgert: ciabatta zsemlében csirkemell, fetasajt, edami sajt, paradicsom, ruccola és valamilyen mustáros szósz; Big Bacon-t, amiben a dupla marhahús mellett cheddar sajt és sült szalonna (bacon) volt. A House saláta elég semmitmondó volt, nagyrészt jégsaláta, 1-2 koktélparadicsommal, uborkával és reszelt sajttal.
Szerintem erősen túl vannak árazva a termékek, a normál méretű hambik is 1500 Ft körül indulnak, a XL-ek inkább 2000 Ft környékén, a krumpli és a káposztasaláta még +500Ft és ebben még nincsenek italok. Ennyi pénzért a belvárosban számos jó helyen komplett ebédmenüt lehet enni.
1 db teljesen átlagos gesztenyés palacsinta 550 Ft-ba kerül. Az étlapon láttam, hogy újabban pizzát is lehet kapni, pedig a cégbemutatóban pont azzal érveltek, hogy a sok pizzeria mellett/helyett ők egyediségképp fordultak a hamburgerek irányába.
Ami még nem tetszett, vagy legalábbis furcsa volt, hogy az asztalok egy kötéllel vannak lekerítve (nehogy valaki csak úgy beüljön??)
Teljesen átlagos, szinte közhelyes hely, ami különlgesnek szeretne látszani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (8)
Burger House - Duna Plaza Budapest - BelsőBurger House - Duna Plaza Budapest - Étlap/itallapBurger House - Duna Plaza Budapest - BelsőBurger House - Duna Plaza Budapest - BelsőBurger House - Duna Plaza Budapest - BelsőBurger House - Duna Plaza Budapest - EgyébBurger House - Duna Plaza Budapest - BelsőBurger House - Duna Plaza Budapest - Belső

Burger House - Duna Plaza további értékelései

2016.05.04a párjával
Átlagos
2011-ben az első vendégek között tértem be az akkor még egyetlen Burger House-ba Káposztásmegyeren, amelyik egység azóta már megszűnt. A tipikus "vedd és edd a stabilizátorokat" gyorséttermek után itt felüdülésnek számítottak a minőségi friss alapanyagok, a változatos ízek, az összeválogatható...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
116.100 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval