Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összefoglaló tapasztalatok 10 év alapján

Burger King - Arany János utca BudapestBurger King - Arany János utca Budapest a térképen

Átlagos 2018. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az előző munkahelyemhez legközelebb lévő gyorsétterem volt az Arany János utcai metrónál lévő BK, így a sok év alatt több tucatszor is megfordultam itt. Ebédidőben kisebb kihívás, mire az ember ételhez jut, mert elég nagy sorok szoktak kialakulni. A hétköznapokon elérhető, naponta változó ebédmenü a legjobb ár-érték arányú választás szerintem, csak azt kell észben tartani, hogy a hétnek melyik napján van az általunk preferált menü. A kolléganőimmel általában a csirkés vagy a halas szendvicses napon jöttünk ide.
Nyáron nagyon erősen nyomják a klímát, szinte megdermed az ember. A szendvicsek nem mindig voltak frissek, párszor langyosat, illetve hevenyészve összeállítottat kaptunk. Előfordult, hogy a szendvicsben lévő jégsaláta már fonnyadt volt.
Szintén többször előfordult, hogy ha 1 percnél többet kellett várni, akkor adtak sült krumplira beváltható ajándék kupont, de erről az utóbbi hónapokra már leszoktak.
Update: pár hete szembesültem vele, hogy a napi menüt megszüntették. Helyette azt ajánlotta a pultos lány, hogy az okostelefonra letölthető kuponokat nézzük, mert abban mindig van valami jó akció is. Ez igaz is, de inkább a nagyétkűeknek, akik egy étkezés alkalmával 2 szendvicset is képesek megenni.
A mosdó az alagsorban vegyes tisztaságú, de még mindig jobb, mint a konkurens Mekié.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Burger King - Arany János utca Budapest - Külső képBurger King - Arany János utca Budapest - Külső képBurger King - Arany János utca Budapest - Étel/italBurger King - Arany János utca Budapest - Étel/italBurger King - Arany János utca Budapest - Étel/italBurger King - Arany János utca Budapest - Étel/ital

Burger King - Arany János utca további értékelései

2023.03.20a párjával
Átlagos
Volt egy jó mulatság a Szabadság téren (St. Patrick Day), a nejemmel elveszítettük egymást, telefonálgattunk, aztán az lett a vége, hogy itt találkozunk... és ha már itt vagyunk akkor eszünk is valamit. Feleségem kétszer beütögette a rámutogatós táblán, hogy miket szeretnénk, úgy láttuk, hogy...
2022.12.03egyedül
Szörnyű
Töröltek egy óra múlva a rendelésemet, telefont nem veszik fel, félre rakják. A legrosszabb éttermi szolgáltatás amiben részem volt, nem először történt meg.
2019.08.20a párjával
Átlagos
A gyorsétteremlánc lángon sütött húspogácsáival hirdeti magát, és ha az ember elmegy egy boltjuk közelében elég áthatóan érezni is a lángon sült hús illatát (gondolom nem véletlen). Nekem egyébként másokkal ellentétben jobban bejön mint a másik gyorsétteremlánc, ha van válaszási lehetőség, inkább...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
101.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval