Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Big Boy és társai

Burger Station - Kelenföld BudapestBurger Station - Kelenföld Budapest a térképen

2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombat este kedvünk támadt valami húsos gyorskajára, de nem a közeli Burger Kinget céloztuk meg, hanem az egyszer már bevált Burger Stationt a Kelenföldi pályaudvaron. A szomszédos ivó tömve volt fiatalokkal, még az utcán is buli hangulat uralkodott. Kapóra jön, hogy pont egy hamburgeres van mellette, így felváltva lehet inni és enni is.
Az igényekhez alkalmazkodva a hamburgerezőben máris új étlappal rukkoltak elő, kibővítve a választékot. Másodjára szerettem volna valami tükörtojásost kipróbálni, így a Big Boy kicsi változatát választottam. A jalapeno paprika nekem nem jött be, mert nem szeretem a csípőset, de aki igen, annak ajánlom. Párom pedig a Truman nevű BBQ-s verziót választotta. A buci most is friss volt, a húspogácsa fűszerezése kellemes, az egész szaftos. A tükörtojás lehetne egy picit folyósabb, a nagyobb íz élményért. Az elkészítésre nem kell sokat várni.
Ár-érték arányban, választékban nagyon jó. Következő lépésként javasoljuk, hogy az ételek minősége mellett a környezetre is helyezzenek nagyobb hangsúlyt, főleg a tisztaságra. Minket nem riasztott el, de nem méltó az ételek színvonalához.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge

Burger Station - Kelenföld további értékelései

2016.11.06egyedül
A Burger Station a Kelenföldi Pályaudvar mellett működő „kézműves” hamburgerező. Amerikai stílusú, enyhén édesített habkönnyű zsemlét használnak, bele jobbacska ipari ízesítőket és kissé túlsütött nem túl vastag húst tesznek. Kis alaphamburgert kértem, 690 ft volt. Összességében...
2015.11.04a párjával
A nyáron megnyitott, kelenföldi Burger Stationt csak ősz közepén fedeztük fel magunknak a 4-es metró végállomásánál. Az Etele tér felé néző intézmény kirakata egy halom, ikonikus mozdonycsoda képével hívta fel magára a figyelmünket. Eltelt pár másodperc, amíg rájöttünk, hogy a legendás Rocket,...
Népszerű szállások a környéken
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval