Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Home office ebéd a Westendben

Burgerilla - Westend BudapestBurgerilla - Westend Budapest a térképen

2022. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. február 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Westend aluljáró szint étkezős szigetének egyik legújabb tagja a Burgerilla. Legalábbis decemberi látogatásom idején még biztosan újnak számítottak. A hamburger rajongók a Lurdy-házból ismerhetik őket, hiszen az első egységük már évek óta ott működik, és a Lurdy-n belül az egyik legszínvonalasabb étkezőhely volt, megjegyzem, a mezőny nem volt valami erős.

Itt a Westendben lényegesen nagyobb a konkurencia e tekintetben, bár inkább mennyiségi, mint minőségi szempontok mentén.
Ráadásul az egyik leglátogatottabb gyorsétteremlánc, a KFC mellett kaptak helyet, amely előtt szinte mindig nagy várakozó embertömeg csoportosul. Ez egy kicsit hátrányos is lehet a Burgerillának, de talán előnyös is, ráugorva a KFC-nél várakozni nem akaró "lepattanóra", hiszen itt a Burgerillában gyakorlatilag azonnal, várakozás nélkül le tudtuk adni a rendelést.

Az étlapon többféle kézműves burger sorakozik, menüben vagy magában csak a szendvics, továbbá tortillák és quesadillák. Van még néhány fajta húsos tál körettel, értelemszerűen zsemle/buci nélkül. A legolcsóbb burger 1990 Ft-nál kezdődik, a menük többsége 3000-3500 Ft között alakul. Az általam választott klasszikus menüben a magvas buciban jégsaláta, karika paradicsom, lilahagyma és házi szósz volt a közepesre sütött marhahúspogácsa mellett (2890 Ft). A menüben alapesetben sült hasáb és egy dobozos Cola termék jár, felárral édesburgonya. A szószok is plusz költséget jelentenek (390 Ft, kis tálkában).

Mivel a burgerek frissen készülnek, a hús frissen sül, így pár percet várakozni kell, az étel elkészültét kis csipogó jelzi. Bár esetemben pont szemben volt egy szabad asztal, így csipogás nélkül is tudtak jelezni a pultból. Nekem ízlett az elkészült burger, korrekt volt, amit kaptam. A képek a valóságnak megfelelőek. A krumpli átlagos mirelit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Burgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - EgyébBurgerilla - Westend Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!