Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mexikói csirkés burrita

Burrita Bar BudapestBurrita Bar Budapest a térképen

Átlagos 2016. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kollégákkal jöttünk el ismét "mexikóizni" hétköznap ebédidőben. Úgy tűnik, a Burrita népszerűsége töretlen, sőt talán még közkedveltebb lett, mint a nyitás utáni időszakban. 12-13 óra tájban nem is érdemes jönni, mert nagyon sokat kell várni és gyakran teltház van. Jó időben plusz asztalok vannak a kinti teraszon - praktikusan az utcán -, de télen csak a belső rész marad, ahol az asztalok többsége bárszékes. Csirkés burritát ettem barna babpürével (1090 Ft), ez a kis adag, amihez menüben az üdítő +410 Ft, és jár még hozzá egy kis adag nachos, ami a valóságban hatalmas, aránytalanul és indokolatlanul nagy kupac, valamint egy szósz. Nekem a mandulás-paradicsomos (Salsa Almendrada) a kedvencem, talán itt ettem a legfinomabbat a városban, ebből viszont túl pici az adag, legalábbis a nachos mennyiségével egyáltalán nincs arányban. Így összesen 1500 Ft-ot fizettem, ami egy átlagos ebédnek beillett, nem maradtam éhes. A férfi kollégáim nem érik be egy burritával, nekik ez kevés, ők burritót és quesadillát ettek.
A kiszolgálás gépies, nem segítenek proaktívan a választásban azoknak, akik esetleg nem mozognak otthonosan a mexikói konyha világában. Nem egységes az adagok mérete, az az érzése az embernek, hogy személyes szimpátián múlik az adagok nagysága. Hiába én a szerencsések közé tartoztam, ettől még nem tetszik és nem értek egyet a differenciált elbírálással.
A benti részben nem volt hely, kint ettünk a teraszon. Az üres tálcákat nem gyűjtik be, nekünk kellett mások után visszavinni és letakarítani az asztalt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Burrita Bar Budapest - Külső képBurrita Bar Budapest - Külső képBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - MosdóBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Belső

Burrita Bar további értékelései

2014.04.13kollégákkal
A héten második alkalommal jártam ezen a helyen, amelyet egy ismerősöm ajánlott. Bár a mexikói konyha nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, most ehhez volt hangulatom. A kis étterem az Október 6. utca Deák térhez közelebbi felén található 2 thai étterem szomszédságában. A kiválasztott ételt...
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval