Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mexikói gyorsétterem a Belvárosban

Burrita Bar BudapestBurrita Bar Budapest a térképen

2014. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A héten második alkalommal jártam ezen a helyen, amelyet egy ismerősöm ajánlott. Bár a mexikói konyha nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, most ehhez volt hangulatom. A kis étterem az Október 6. utca Deák térhez közelebbi felén található 2 thai étterem szomszédságában. A kiválasztott ételt előtted frissen készítik el, a hozzávalókat Te magad választhatod ki a bekészített alapanyagok közül.
Én egy 20 cm-es (ez a kisebb, van 30 cm-es is) csirkehúsos burritát választottam, nem csípős töltelékekkel. A 2 féle babból (fekete, barna) a barnát, ezen kívül kukorica, rizs, saláta és salsa szósz volt a töltelékben. A salsa szószból a kakaóbabos paradicsomosat és a mandulás paradicsomosat is kipróbáltam, mindkettő remek volt. Volt egy zöld salsa szósz is, ami nem csípős, a többi 3 vagy 4 féle szósz csípősen készül. Én menüben kértem a burritát, így járt mellé egy nagy adag chips és egy házi limonádé. Csirkén kívül marha- vagy sertéshúsos és vegetáriánus változat is választható. A menü így 1480 Ft-ba került, és bőven meg tudtam enni, így azt mondom, árban egy kissé drága, mert nem laktam vele teljesen jól.
Burritákon kívül quesadillas "szendvicsek"-t lehet még választani.
Ebédidőben gyakorlatilag teltház volt, sok a külföldi turista vendég is, de gyorsan sorra lehet kerülni.
A kiszolgálás gyors és kedves. A mosdók az emeleten találhatóak, a dekoráció miatt (is) érdemes megnézni.
Ami egy kicsit furcsa, hogy az asztalok mellett van egy csapóajtó a padlón, ahonnan lefelé megy egy lépcső, ez a raktárba (?) vezet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (15)
Burrita Bar Budapest - Külső képBurrita Bar Budapest - Külső képBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - MosdóBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - BelsőBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Étel/italBurrita Bar Budapest - Belső

Burrita Bar további értékelései

2017.01.25kollégákkal
Átlagos
Kollégákkal jöttünk el ismét "mexikóizni" hétköznap ebédidőben. Úgy tűnik, a Burrita népszerűsége töretlen, sőt talán még közkedveltebb lett, mint a nyitás utáni időszakban. 12-13 óra tájban nem is érdemes jönni, mert nagyon sokat kell várni és gyakran teltház van. Jó időben plusz asztalok vannak...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval