Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cseh sört csakis korsóba

Mr&Mrs Columbo Söröző Étterem BudapestMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest a térképen

2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Szarvas téren található sörözőről sok jót hallottam, olvastam, de a nyitva tartási idő legalábbis számomra, egy kicsit szűkös. Értem ezalatt, hogy több alkalommal is zárva találtam, amikor erre jártam. A bejárat előtti széles járdaszakaszon 3 asztal volt kitéve székekkel, bent a bejárat mögött további székek voltak toronyba rakva, de annak ellenére, hogy a terasz már megtelt, nem vittek ki további székeket. Sőt, amikor az egyik vendég kért volna még széket, akkor egy elég fura stílusban oltották le és nemleges választ kapott. Ha jól vettem le a helyi viszonyokat, egy idősebb házaspár vagy pár viszi a Columbo sörözőt, bár a hölgy inkább rendezkedett, a törzsvendégekkel beszélgetett, míg a sört az úr csapolta. Ottjártamkor ételeket, étlapot nem láttam, mintha a konyha nem működött volna. Ellenben jóféle cseh söröket kapni csapolva, ld. képen Postrizinske. Ahogy korábban már említették, valóban itt nincs pohár sör, csak korsó. A valószínűleg hangulatos és jó eséllyel a kinti 35 foknál jóval hűvösebb pincét nem lehetett igénybe venni, ottjártamkor oda nem mehettek le a vendégek.
De mindezek ellenére volt egyébként valami jó kis barátságos hangulata a helynek, kicsit kaotikus volt ugyan az egész, retró fílinges, a mosdó sem volt éppen tiszta, de én mégis jól éreztem itt magam.
Szóval összességében 3 és 4 pont között billeg az értékelésem, de ezúttal felfelé kerekítettem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (14)
Mr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - BelsőMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - BelsőMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - BelsőMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - BelsőMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - BelsőMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Étel/italMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - MosdóMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Külső képMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Külső képMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - EgyébMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Külső képMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Étlap/itallapMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Étlap/itallapMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest - Külső kép

Mr&Mrs Columbo Söröző Étterem további értékelései

2023.03.23egyedül
Kiváló
Ritka eredeti cseh sörök és sörkorcsolyák. Kelleme hangulat. Gyors kiszolgálás. Kellemes környezet, nyáron terasz. Kellemes környezet és kutyabarát hely. Teraszon ernyő. A cseh sörök ritka fajtái meglepő izvilágot adnak. Az ételek speciálisak, csak itt kapható tócsnik.
2022.11.11kollégákkal
Kiváló
Sok-sok éve járok ide, családdal, barátokkal, kollégákkal... A pincének különös hangulata van ezzel a diszlettel, az étel bőséges és finom, a cseh sörök választéka hozzáillő... Csak ajánlani tudom!
2019.08.22barátokkal
Kiváló
Szóval szomszédommal kiruccantunk egy kis maláta ipari vizitre. Nem gondoltunk nagyot, csak egy kellemes sörzést és egy kis kajálást terveztünk. Hááát az első hely, az koppanás volt ezerrel. Ezek után sétáltunk egyet és megpróbáltunk vigaszt találni. Sajnos a belvárosban nem volt olyan hely, ami...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel