Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Létszámhiányos

Cafe Frei - Atryum Fashion City BudapestCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest a térképen

Átlagos 2021. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon megörültem, amikor észrevettem, hogy a lakóhelyem közelében nyitott egy újabb Cafe Frei egység. Méghozzá az Atryum Fashion üzletházban, ami korábban Alexandra könyváruházként üzemelt. Akkoriban is működött benne a galériaszinten egy kávézó, de nem ehhez a lánghoz tartozóan.
Az első negatív élmény akkor ért itt, amikor záróra előtt 15 perccel megérkezve nem találtam senkit a pultban. A személyzet egy tagja megérkezett kb. 5 perccel később, majd közölte, hogy már zárva van, mert 10 perc múlva zár. Megjegyzem, ez nem az üzletház zárási ideje, abból még volt több mint 1 óra hátra. Hát ez elég fura volt, szerintem a nyitva tartási idő azt jelenti, hogy addig illene kiszolgálni, már csak azért is, mert egy kávé elfogyasztása nem tart tovább pár percnél.
A második alkalommal bőven a nyitva tartási időn belül érkeztem, amikor megértettem, hogy itt komoly létszámprobléma áll fenn. Mindössze egy főből áll a személyzet, egy eléggé alul-motivált fiatal hölgy személyében. Látszott, hogy így nagyon megterhelő számára a munka, hiszen folyamatosan érkeztek a vendégek és a rendelések. Ráadásul az elkészült kávék sorszámát kijelző tábla is elromlott, a vendégek egy része pedig annyira belefeledkezett a beszélgetésbe, hogy nem vették észre a pulton sorakozó poharakat, csészéket.
Egy nápolyi haboskávét kértem, ami voltaképpen egy latte, sok tejhabbal, jó kis olasz kávéval. (800 Ft).
Összességében nem azt a Frei élményt kaptam, amit megszoktam a lánc többi tagjánál. A sütikínálat meglehetősen megfogyatkozott, pedig szívesen kipróbáltam volna a karácsonyi gesztenyés sütijüket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (22)
Cafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - EgyébCafe Frei - Atryum Fashion City Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval