Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vadonatúj

Cafe Frei - Corvin Plaza BudapestCafe Frei - Corvin Plaza Budapest a térképen

Kiváló 2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Corvin Plazában a szombati bevásárlást követően kerestem egy szimpatikus kávé-lelőhelyet, ahol pár percre meg lehet pihenni nyugis környezetben. A bevásárlóközpont emeletén, a folyosó végén, így talán az egyik legnyugisabb helyen sikerült helyet találnia a Frei lánc legújabb kávézójához.
Az 1 nappal korábbi nyitás körüli bizonytalankodás mindössze annyiban nyilvánult meg, hogy a kártyaleolvasó terminál még nem működött tökéletesen, de a kedves személyzet ezt is udvariasan és ügyesen oldotta meg. A kávékat bemutató itallap megújult, más a forma és a papír is, nekem ez az új dizájn jobban tetszik, mint az előző.
A kávék közül mindig próbálok valami újat kipróbálni, ezúttal valami letisztult, egyszerű ízt választottam. Ez a marokkói tejeskávé - marocchino lett, amely a klasszikus olasz cappuccino franciás, észak-afrikai változata. Az elkészült kávé tetejére vastag kakaó réteget szórnak. A 3 árkategória közül 430/530/590 Ft érdekes módon ez a legolcsóbbak közé tartozott.
A kávézó berendezése, színvilága, dekorációja megegyezik a Frei Cafe-kban már megszokottal, a pult felett térkép, zöld-sötétbarna fa, kicsit egzotikus-esőerdőket idéző színvilág és hangulat.
A nemzetek desszertjei is kaphatóak, újdonság volt számomra a müncheni túrókrémes, ribizlis-mustos pohárkrém. Kicsit tömény, de különleges.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Cafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - EgyébCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin Plaza Budapest - Egyéb

Cafe Frei - Corvin Plaza további értékelései

2017.10.29a párjával
Kiváló
Néha vágyom a megszokott kávétól eltérő ízvilágra. Ilyenkor választom a Cafe Freit, ahol rengeteg, a többi kávéfrenchise egyforma és unalmas kínálatától eltérő különlegességek közül választhatunk. Mindez megfizethető áron. Én japán, mogyorós ízesítésű kávét ittam ezúttal, a párom bécsi...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!