Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Spanyol fahéj

Cafe Frei - Corvin sétány BudapestCafe Frei - Corvin sétány Budapest a térképen

Kiváló 2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez az új - vagy csak számomra volt az? - Frei Kávézó a Corvin Pláza mögötti Corvin sétány végén található. A helymeghatározással bajban voltam, ez a cím a Cafe Frei hivatalos oldalán szerepel, de a blokk szerint a Tömő utca a hivatalos cím. A NOKIA hatalmas üvegház irodakomplexumának a bejáratával szemben található, az irodaépület aljában, a bejárat egy kis térről nyílik, nincs előtte autós forgalom.
A kávézóba az épületen belülről is van bejárat, gondolom, az ott dolgozóknak így praktikus, nem kell még kabátot sem venni egy jó kávézáshoz. Érdekes, hogy a Frei egyre több irodaházban lát el kávézó funkciót, de mindig ügyelve arra, hogy a "külsős" vendégek is be tudjanak menni. Dupla haszon!
A színes és változatos kínálatból ezúttal a spanyol macchiatot-t választottam, amely a párizsi kávéiskola egyik kreációja. Citrusos, afrikai kávészemek, enyhébbre, világosabbra pörkölve, tejjel és tejszínnel édesítve, lágyítva. Rengeteg fahéj a tetején (500 Ft). Itt vettem észre, hogy a Frei-nél áremelés történt, ez gondolom, a hálózat egészét érinti, mivel úgy tapasztaltam, hogy egységes árakkal dolgoznak. Véleményem szerint még így is igazán megéri az árát.
A beltér dekorációja itt is a tipikus, a hálózatban megszokott egzotikus-dzsungel hangulat. Van majom szobor, kettő is, buja növények, a falakon hangulatos tájképek.
A fal menti sötétkék párnázott ülőhelyek nagyon kényelmesek.
Kifejezetten meleg volt benn, ezt szellőztetéssel enyhítette a személyzet. 2 fős stáb (rendelés-felvevő, illetve barista), inkább egymással beszélgettek kedélyesen, a vendégeket pedig kötelességtudóan, de nem szívélyesen kiszolgálták.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Cafe Frei - Corvin sétány Budapest - Külső képCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Külső képCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Külső képCafe Frei - Corvin sétány Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin sétány Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étlap/itallapCafe Frei - Corvin sétány Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin sétány Budapest - BelsőCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Étel/italCafe Frei - Corvin sétány Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Solar Nagyatád - 4 éjszakás pihenés
4 éjszakás pihenés
2024.10.31-ig
Hotel Solar Nagyatád
156.800 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval