Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Maui Mandula

Cafe Frei - Lurdy Ház BudapestCafe Frei - Lurdy Ház Budapest a térképen

2023. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2024. január 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azt nem állítanám, hogy a Cafe Frei kávélánc egységeire célzottan vadásznék, de ha utamba kerül valamerre, akkor jó eséllyel benézek. Így történt ez a Lurdy-házban is, ahová az ásványbörzére mentem, de ha már ott voltam, körbenéztem a vendéglátó egységek környékén is. A Cafe Frei itteni kávézója a felső szinten, a mozi előterében kapott helyet. A nyitás után nem sokkal érkeztem, ha jól sejtem, első vendégként. Érkezésemmel nem hoztam lázba a kissé álmos, belassult alkalmazottat. Ezúttal a választásom a Maui Mandula Cappuccinora esett, amely az egzotikus kávék csoprotjában kapott helyet, és Hawaii legnagyobb városáról kapta a nevét. Alapja eszpresszó, amelybe sűrű mandula esszencia került, krémes mandulatejjel felfőzve. 850 Ft-ba került, korrekt árazás, nem a legolcsóbb, de nem is találtam drágának. Elég sok ülőhely van, de forgalmas, kissé zajos az elhelyezkedés, kicsit átjáróház jellegű. A fotelszékek viszont kényelmesek, kárpitosak, párnázottak, nem egy fapados hely.
A kancsóban víz és kis poharak a pultra voltak készítve, innen a vendégek önkiszolgáló rendszerben szolgálhatják ki magukat. Éltem a lehetőséggel.
A sütizés ezúttal itt elmaradt, pedig igazán finomak ezek a nemzet süteményei (900 Ft/ szelet), és mentes, kalória-csökkentett verziók is akadnak köztük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Cafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - EgyébCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - BelsőCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Étel/italCafe Frei - Lurdy Ház Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval