Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely

Cafe Mayer BudapestCafe Mayer Budapest a térképen

2014. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem is vettem észre, mikor nyitottak meg, egyszer csak feltűnt, hogy egy újabb kávézó nyílt Lipótváros új sétálóutcájában. Mivel nem szoktam kávézni, elsőre nem gondoltam, hogy érdekes lenne betérnem, de a múlt héten egy munkatársammal ebédeltem, és ő javasolta, hogy itt együnk. Ugyanis a kávé mellett hétköznap ebéd menüt is kínálnak, méghozzá elég jó áron. A 2 fogásos ebéd (leves + főétel) 1190 Ft, a 3 fogásos (+1 süti vagy 1 kávé) 1390 Ft. Az aktuális heti menüt az étterem internetes ill. facebook oldalán lehet meglesni.
A leves hideg tejszínes karfiolleves volt. Bevallom, imádom a karfiolt, a leves nagyon el volt találva ízvilág szempontjából, a karfiol ress volt, nem túlfőtt, viszont talán pont emiatt még többet is tudtam volna enni belőle. A főételszintén tejszínes pulykamell ragu tagliatelle tésztával, ez annyira nem ütött, de korrekt volt. Ha valaki a közelben lakik vagy dolgozik, érdemes figyelni a menüt, mert egész izgalmas ételeket is ki lehet fogni. A konyha kreatívnak és izgalmasnak tűnik. A desszertként kínált sütike (csokis piskótatésztás kocka) is finomra sikerült, de ebből is meg bírtam volna enni egy nagyobb szeletet is.
A kiszolgálás kedves, barátságos és egyúttal gyors is volt. Pici hely, de kellemes. Kinti terasz is van, ahol most éppen foci VB hangulat dúl, kivetítővel, drukkerekkel, és persze leginkább sok sörrel esténként.
Mivel megkérdeztem, most már tudom, 2013-ban nyitottak és egy fiatal házaspár a tulaj.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Cafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - BelsőCafe Mayer Budapest - BelsőCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - BelsőCafe Mayer Budapest - Külső képCafe Mayer Budapest - Külső képCafe Mayer Budapest - Külső képCafe Mayer Budapest - Külső képCafe Mayer Budapest - Külső képCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - EgyébCafe Mayer Budapest - Étel/italCafe Mayer Budapest - Étel/ital

Cafe Mayer további értékelései

2016.03.06barátokkal
A Café Mayer pozicionáltsága számunkra igencsak megfelelő, jómagam a hajdani tévé székház háta mögött a Nádor utcában szoktam parkolni, egyik legkedvesebb gasztroturná-társam munkahelye pedig az Arany János utcában van, így aztán jól körbe tudjuk lőni a környéket ebédidőben, alkalmanként egy-két...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval