Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Forró, de legalább kaparós is

Cafe Miel BudapestCafe Miel Budapest a térképen

Gyenge 2018. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. június 5.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 11. kerületi Bartók-ház névre hallgató irodaház utcaszintjén, közvetlenül a mélygarázsba menő lejáró mellett lévő jelentéktelen külsejű kávézó. A pöfögő autók okozta benzingőz koncentrálódása miatt a kávézó "teraszán" - értsd: járdára kihelyezett bárasztal - hosszabb tartózkodás inkább kerülendő, mint ildomos.

Olasz pörkölésű Vergnano kávét főznek, nagyon gyenge minőségben, karcosan, kaparósan. Igaz, az eszpresszó csak 310 Ft, de őszintén szólva ennyit sem ér meg. Ráadásul olyan tűzforró volt, hogy egy meghosszabbított kávészünet sem lett volna rá elég, hogy kihűljön és nyugodtan meg tudja inni az ember. Helyben fogyasztás ellenére eldobható hungarocell pohárban kaptuk a kávét, pedig voltak csinos fekete csészék is a kávégép tetején, igaz, így a mosogatást meg tudta spórolni a személyzet. A pultos egy fiatal jö kedélyű lány volt, valószínűleg amatőr, nem képzett barista vagy vendéglátós (mondjuk ide nem is szükséges ilyen képzettség). Más pékségből átvett péksütiket árusítanak bolti/pékségbeli árnál drágábban, pl. diós fonatot, croissant-t, valamint a lefoszott hűtőpultban volt néhány előrecsomagolt lefóliázott szendvics zsemle.
Leülési lehetőség nincs, csak az ablak mentén lehet állva könyökölni.

Összességében, nem ajánlom. Szerencsére a környéken a Bartók Béla úton van több színvonalas kávézó is, ahol nemcsk a közeg igényes, de a kávé is iható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (10)
Cafe Miel Budapest - BelsőCafe Miel Budapest - BelsőCafe Miel Budapest - Étel/italCafe Miel Budapest - Étlap/itallapCafe Miel Budapest - Étel/italCafe Miel Budapest - BelsőCafe Miel Budapest - BelsőCafe Miel Budapest - Külső képCafe Miel Budapest - Külső képCafe Miel Budapest - Külső kép

Cafe Miel további értékelései

2018.05.11egyedül
Átlagos
Nem akkor jössz ide, ha andalogni vágysz egy szórakozóhelyen, hanem akkor, ha futtában bekapnál valami nem túl érdekeset vagy meginnál egy kávét. Hát én is így voltam. Biztos elmentem előtte már párszor, de semmi sem vonzott még ide. Ma meg napsütötte reggel, lássuk a mai kávézás új helyszínét....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
102.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval