Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Flódni torta

Café Noé – Raj Ráchel Tortaszalon BudapestCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest a térképen

2015. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. július 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Raj Ráhel 3 tortaszalonjának egyike, a Hollán Ernő utcai és a Veres Pálné utcai cukrászdákban már jártunk, most ide is sikerült eljutni, teljesen véletlenül. A 3 üzlet közül ez tűnik a legkisebbnek, a szűkös viszonyok miatt itt a dizájn nem is lett annyira mutatós, mint a Veres Pálné utcában.
A koncepció, illetve a kínálat mindhárom üzletben azonos, egyrészt tradicionális zsidó/kóser sütemények, ezek között is elsőként a flódni, és a macesz torta, amelyek a fő specialitásaik, ezen kívül sós és édes aprósütemények vannak, és lehet egész tortákat rendelni.
A flódni továbbgondolása a flódni torta, amelybe mák, dió, alma és szilvalekvár tölteléket tesznek. De vannak könnyedebb torták is, mint pl. a mangóhabos vagy az ananász-kókusz mousse torta, amelyek gluténmentesek és csökkentett szénhidráttartalmúak. Itt találhat az ember olyan egyedi, különleges tortaféléket, amelyeket más cukrászdákban nem készítenek.
Árban a drágább cukrászdák közé tartozik, egy normál, 16 szeletes torta 7200 Ft-ba kerül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Café Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Külső képCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Külső képCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - BelsőCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Étel/italCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Étel/italCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - BelsőCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Étel/italCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - BelsőCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Külső képCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Külső képCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Külső képCafé Noé – Raj Ráchel Tortaszalon Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval